H Swiatek επιβεβαίωσε το ραντεβού με τη Σάκκαρη (vid)
Η Iga Swiatek έκανε το καθήκον της στην πρεμιέρα της στο Indian Wells και επιβεβαίωσε το ραντεβού της με τη Μαρία Σάκκαρη στη φάση των "32".
Η Swiatek επικράτησε της Αμερικανίδας Kayla Day με 6-0, 7-6 (2) και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Indian Wells, εκεί όπου περίμενε η Μαρία Σάκκαρη.
Παρότι κυριάρχησε στο 1ο σετ, δεν πέρασε εύκολα η Swiatek, η οποία κινδύνεψε άμεσα να πάει σε 3ο σετ, αφού στο 2ο έχανε μέχρι και με 1-5!
Κατόρθωσε ωστόσο να κάνει μεγάλη ανατροπή, κερδίζοντας 5 games στη σειρά και κλείνοντας τελικά το ματς στο tie-break, όπου επιβλήθηκε με 7-2.
Getting it done ✅
— wta (@WTA) March 7, 2026
Two-time Indian Wells champion @iga_swiatek defeats Day 6-0, 7-6(2) to make her way through to round 3.
#TennisParadise pic.twitter.com/o1G3JWYMR0
Έκλεισε το ραντεβού με τη Σάκκαρη, την οποία έχει κερδίσει δύο φορές στο Indian Wells - και τις δύο σε τελικούς - το 2022 και το 2024. Θυμίζουμε ότι στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους, στην Ντόχα πριν λίγες εβδομάδες, η Σάκκαρη είχε κάνει μεγάλο ματς και είχε νικήσει την Πολωνή με 2-6, 6-4, 7-5. Συνολικά είναι στο 4-4 το head-to-head στα μεταξύ τους παιχνίδια.

