WTA
Έκλεισαν ραντεβού Sabalenka και Osaka (vids)

 
Έκλεισαν ραντεβού Sabalenka και Osaka (vids)
tn team Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2026 - 1:15

H Aryna Sabalenka και η Naomi Osaka θα αναμετρηθούν στη φάση των "16" του Indian Wells, μετά και τις σημερινές νίκες τους.

Η δύο φορές φιναλίστ (2023, 2025) και κορυφαία παίκτρια του κόσμου σήμερα, Sabalenka, επιβλήθηκε της Jaqueline Cristian με 6-4, 6-1 και πήρε μέσα σε 71 λεπτά την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Indian Wells.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Osaka, πρωταθλήτρια στο αμερικανικό 1000άρι το 2018, η οποία βρήκε περισσότερες δυσκολίες, πανηγύρισε όμως στο τέλος τη νίκη απέναντι στην Camila Osorio, με 6-1, 3-6, 6-1.

Δεν έχουν αναμετρηθεί τα τελευταία 7,5 χρόνια Sabalenka και Osaka, που έπαιξαν μόνο μια φορά στο παρελθόν, το 2018 στο US Open, με την Osaka να παίρνει τότε τη νίκη.

Στον 4ο γύρο μπήκε και η Jasmine Paolini, η οποία επικράτησε της Ajla Tomljanovic με 7-5, 5-7, 6-1. Θα αντιμετωπίσει για μια θέση στα προημιτελικά την προερχόμενη από τα προκριματικά Talia Gibson, που συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της και έβγαλε εκτός και την Clara Tauson, με 7-6 (2), 4-6, 6-4. Θυμίζουμε ότι η Αυστραλή είχε αποκλείσει και την Ekaterina Alexandrova στον προηγούμενο γύρο και έχει βγάλει εκτός 2 seeded παίκτριες έως τώρα.

Τέλος, η Linda Noskova επικράτησε της Sorana Cirstea με 6-7 (5), 6-4, 6-4 και θα περιμένει μια εκ των Coco Gauff και Alex Eala στον 4ο γύρο. 

Tennis shots