Μπήκε 8άδα στο Πλόβντιβ ο Σπύρου

 
Μπήκε 8άδα στο Πλόβντιβ ο Σπύρου
tn team Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 - 15:53

Ο Ιάσονας Σπύρου συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του στο χώμα και κέρδισε και τα τρια παιχνίδια του στη φάση των ομίλων του Bulgaria U12, για να προκριθεί στη νοκ-άουτ φάση του διεθνούς τουρνουά της Tennis Europe στο Πλόβντιβ.

Ο Σπύρου πέτυχε 6 συνεχόμενες νίκες πριν μερικές μέρες στη Λάρισα, για να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος στα 12άρια.

Ο αθλητής του Ο.Α. Βόλου, Νο.1 στη χώρα μας στα 12άρια των αγοριών, συνεχίζει το νικηφόρο του σερί στα χωμάτινα courts, αυτή τη φορά στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, όπου ξεκίνησε την εβδομάδα του με 3 άνετες νίκες, για να πάρει την 1η θέση στον όμιλό του στο Bulgaria Open.

Στην πρεμιέρα του στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe (Category 2 - U12), o Ιάσονας επικράτησε του Βρετανού Jayden Toop με 6-3, 6-3. Στη συνέχεια κέρδισε τον Βούλγαρο Daniel Vasev με 6-3, 6-3, ενώ σήμερα επιβλήθηκε και του Βούλγαρου Vladimir Stoimenov με 6-1, 6-0, για να "κλειδώσει" την πρωτιά στο Group H.

Προκρίθηκε στη φάση νοκ άουτ, όπου βρίσκονται οι 8 καλύτεροι παίκτες του τουρνουά. Αύριο θα αντιμετωπίσει για μια θέση στην 4άδα τον Βούλγαρο Viktor Georgiev.

Στο Πλόβντιβ βρίσκεται και η Χαρίκλεια Τσόλη, που έκανε το ντεμπούτο της σε διοργάνωση της Tennis Europe, λίγο μετά από την καλή της πορεία στο Πανελλήνιο στα 12άρια, όπου κατέλαβε την 4η θέση.

Η αθλήτρια του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, Νο.3 στην Ελλάδα στα 12άρια, κέρδισε στον πρώτο της αγώνα την Τουρκάλα Duru Basaran με 6-4, 7-6 (2). Στο δεύτερο ματς ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Βουλγάρα Tatiana Chusheva με 7-5, 5-7, 10-7, μετά από πολύ μεγάλη μάχη, την οποία αν κέρδιζε θα έμπαινε σίγουρα διαφορετικά και στο σημερινό ματς (το οποίο επίσης πάλεψε), όπου ηττήθηκε από τη Βουλγάρα Simona Popova, πρωτοπόρα του ομίλου, με 6-4, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots