Τίτλος στη Μόσχα για τον Λαζαρίδη (pics)

 
Τίτλος στη Μόσχα για τον Λαζαρίδη (pics)
Τίτλος στη Μόσχα για τον Λαζαρίδη (pics)
tennisnews team Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 - 12:07

Άλλον έναν τίτλο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε την παρουσία του σε διεθνή τουρνουά του εξωτερικού για το 2018, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στο διπλό του Ikar 2018 στη Μόσχα.

Με μια πολύ καλή εβδομάδα, ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Γιώργου Λαζαρίδη εκτός Ελλάδας για το 2018. Ο Έλληνας πρωταθλητής συνεργάστηκε στο διπλό του Ikar 2018 στη Μόσχα με τον Ρώσο Yuriy Golovin και αναδείχθηκαν πρωταθλητές, χωρίς να απωλέσουν σετ.

Αγωνίστηκαν απευθείας στα προημιτελικά, όπου κέρδισαν τους Leonid Gubanov και Ervins Kapa με 6-2, 6-0. Στα ημιτελικά επιβλήθηκαν των Ion Duca και Artsiom Yarmak με 6-0, 6-0, ενώ στον τελικό έδωσαν ένα δύσκολο ματς, στο οποίο κατάφεραν να νικήσουν τους Sergei Lysov και Ildus Shaikhislamov με 7-6 (8), 6-2.

Στο μονό της hardcourt διοργάνωσης της ITF Futures Series, ο Λαζαρίδης είχε επίσης πολύ καλή παρουσία, φτάνοντας έως την ημιτελική φάση. Κέρδισε τον Ρώσο Boris Sokur με 6-0, 6-1 και τον Λετονό Ervins Kapa με 6-0, 6-1, πριν ηττηθεί από τον Golovin με 6-1, 6-2.

Ο επόμενος σταθμός για τον Λαζαρίδη - και τελευταίος στη σεζόν - θα είναι το Ancient Messini Open, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα. Σε μια μεγάλη γιορτή του τένις σε αμαξίδιο για τη χώρα μας, που θα γίνει την περίοδο 1-4 Νοεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots