ATP
Εγκατέλειψε ο Medvedev - 1ος Masters ημιτελικός για τον Lehecka (vid)

 
Εγκατέλειψε ο Medvedev - 1ος Masters ημιτελικός για τον Lehecka (vid)
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 - 22:35

O Daniil Medvedev εγκατέλειψε την αναμέτρησή του με τον Jiri Lehecka λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι κι έτσι ο νεαρός Τσέχος προκρίθηκε στον πρώτο ημιτελικό της καριέρας του σε Masters 1000 διοργάνωση.

Ο Medvedev φάνηκε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ψηλά στο δεξί του πόδι και μετά από ένα σετ στον προημιτελικό, το οποίο έχασε με 6-4, εγκατέλειψε την αναμέτρηση.

Ο Medvedev πήρε ιατρικό τάιμ άουτ όταν ήταν μπροστά με 3-2 και όσο συνεχιζόταν το παιχνίδι επιβεβαιώθηκε πως είχε πρόβλημα. Στο 7ο game επέστρεψε από το 15-40 για να κρατήσει το σερβίς του, ενώ τελικά υπέστη το break στο 9ο game και έμεινε πίσω με 4-5, για να χάσει το σετ στο επόμενο game.

Ο Lehecka πήρε έτσι την πρώτη του πρόκριση για έναν Masters 1000 ημιτελικό στην καριέρα του, συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία στη Μαδρίτη.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Felix Auger-Aliassime, που και αυτός πήρε την πρόκριση με τραυματισμό αντιπάλου, χωρίς να μπει καν στο court, αφού θα αντιμετώπιζε τον Jannik Sinner που απέσυρε τη συμμετοχή του με πρόβλημα στο ισχίο πριν τον αγώνα.

Έτσι, αμφότεροι Lehecka και Auger-Aliassime θα έχουν μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά τους για να προκριθούν σε έναν τελικό Masters 1000 διοργάνωσης, που θα είναι ο πρώτος για όποιον καταφέρει να προκριθεί.

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots