ATP
Ούτε ο Sinner στη Ρώμη!

 
Ούτε ο Sinner στη Ρώμη!
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 - 17:49

Μετά από τον Carlos Alcaraz, τη συμμετοχή του από το Masters της Ρώμης απέσυρε και ο Jannik Sinner.

Θυμίζουμε πως ο Sinner είχε ενοχλήσεις στο ισχίο του στα δυο τελευταία παιχνίδια που έδωσε στη Μαδρίτη, με τους Pavel Kotov και Karen Khachanov, με αποτέλεσμα τελικά να αποσυρθεί πριν από τον προημιτελικό με τον Felix Auger-Aliassime.

Ο πρωταθλητής του Australian Open δεν θα είναι έτοιμος ούτε για το σημαντικότερο τουρνουά της πατρίδας του, για το οποίο ανυπομονούσε, με αποτέλεσμα να αποσύρει τη συμμετοχή του, μια μέρα μετά τον Carlos Alcaraz, που αντιμετωπίζει τραυματισμό στο χέρι του.

"Δεν μου είναι εύκολο να γράψω αυτό το μήνυμα, αλλά μίλησα ξανά με τους ειδικούς και τους γιατρούς για το πρόβλημα στο ισχίο μου και δυστυχώς πρέπει να ανακοινώσω ότι δεν θα είμαι σε θέση να παίξω στη Ρώμη", έγραψε στη σχετική ανάρτηση ο 22χρονος Ιταλός.

"Προφανώς είμαι πολύ λυπημένος που δεν ανάρρωσα, είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά. Ανυπομονούσα να αγωνιστώ ξανά στην πατρίδα μου, μπροστά από το κοινό της Ιταλίας. Θα έρθω στη Ρώμη για λίγες μέρες και θα περάσω και από το Foro Italico.

Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης, τα εκτιμώ πολύ. Θα δουλέψω με τους γιατρούς και την ομάδα μου, ώστε να είμαι έτοιμος για το Roland Garros", καταλήγει ο Sinner.

Το Roland Garros, που είναι το τελευταίο και το σημαντικότερο ραντεβού της χωμάτινης σεζόν, θα ξεκινήσει στο τέλος του Μαΐου, σε κάτι παραπάνω από 3 εβδομάδες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots