ATP
Sinner: "Θα είναι δύσκολο να παίξω στο Παρίσι χωρίς αγώνες στη Ρώμη"

 
Sinner: "Θα είναι δύσκολο να παίξω στο Παρίσι χωρίς αγώνες στη Ρώμη"
tennisnews team Κυριακή, 05 Μαϊος 2024 - 19:34

Ο Jannik Sinner παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου στη Ρώμη και μίλησε για τον τραυματισμό του, την απουσία του από το τουρνουά της πατρίδας του και τις πιθανότητες να αγωνιστεί στο Roland Garros.

"Σίγουρα πριν από το τουρνουά ήμουν καλύτερα. Μετά τη Μαδρίτη υπήρχαν μέρες που ένιωθα άσχημα και μέρες που ήμουν καλύτερα. Με τον (Pavel) Kotov ένιωθα αρκετό πόνο, με τον Karen (Khachanov) ήμουν λίγο καλύτερα. Ήξερα μια μέρα μετά τον αγώνα με τον Karen πως δεν ήμουν καλά, γι' αυτό και έκανα μαγνητική και μου έδειξε ότι δεν ήμουν στο 100% μου. Πήραμε την απόφαση να φύγουμε από τη Μαδρίτη και πήγαμε στο Μόναχο, όπου κάναμε περισσότερες εξετάσεις. Εκεί πήραμε μια απόφαση που δεν ήταν εύκολη, γιατί για μένα η Ρώμη είναι ένα πολύ ξεχωριστό τουρνουά. Έπρεπε να το αποδεχτούμε όμως. Ζητώ συγγνώμη απ' όλους τους φαν. Είμαι 23 ετών, οπότε μπορώ να παίξω άλλες 10 φορές τουλάχιστον σ' αυτό το τουρνουά", είπε ο Sinner, ο οποίος απέσυρε χθες τη συμμετοχή του από το Masters της Ρώμης με τραυματισμό στο ισχίο.

"Είναι μια πολύ γεμάτη σεζόν και θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές και στο μέλλον. Κάποιους τραυματισμούς μπορείς να τους αποφύγεις, κάποιους άλλους όχι. Πέρσι έβγαλα μια ολόκληρη σεζόν χωρίς τραυματισμούς, φέτος το ίδιο μέχρι να έρθει η χωμάτινη σεζόν. Πιστεύω ότι μπορώ να μάθω απ' αυτές τις καταστάσεις και να γίνω καλύτερος", πρόσθεσε ο πρωταθλητής του Australian Open και Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη.

Όσο για τις πιθανότητες να παίξει στο Roland Garros, ανέφερε: "Δεν ξέρω αν έκανα κάποιο λάθος εγώ, αλλά τώρα είναι πολύ σημαντικό να ξεκουραστώ. Είναι κάτι που έκανα και πέρσι, να μην πιάσω ρακέτα όταν χρειάστηκε να την αφήσω. Θα μείνω κάποιες μέρες χωρίς να προπονηθώ, ακόμα υπάρχει χρόνος για να αποφασίσουμε. Η ομάδα μου και εγώ θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να φτάσουμε στο Παρίσι με πιθανότητες να παίξω, αλλά χωρίς αγώνες στη Ρώμη αυτό θα είναι δύσκολο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots