Φιναλίστ η Παπαμιχαήλ στο 75άρι του Chiasso

 
Φιναλίστ η Παπαμιχαήλ στο 75άρι του Chiasso
tn team Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 16:34

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ολοκλήρωσε την πολύ καλή εβδομάδα της στο Chiasso της Ελβετίας με τη 2η θέση στο διπλό, μαζί με την Ελβετίδα Simona Waltert.

Έφτασε πολύ κοντά σε έναν μεγάλο τίτλο στο διπλό η Παπαμιχαήλ αυτή την εβδομάδα με την Waltert, όμως μετά από έναν πολύ αμφίρροπο τελικό, τελικά ηττήθηκαν από τη Βρετανίδα Emily Appleton και τη Γερμανίδα Lena Papadakis, Νο.2 στο ταμπλό, με 4-6, 6-4, 10-6.

Η Παπαμιχαήλ και η Waltert είχαν αποκλείσει τρια πολύ δυνατά ζευγάρια για να φτάσουν μέχρι τον τελικό, όπου διεκδίκησαν με αξιώσεις την 1η θέση. Στον 1ο γύρο είχαν κερδίσει τις Ιταλίδες Jessica Bertoldo και Verena Meliss με 6-3, 6-0, στα προημιτελικά τις Λετονές -Νο.1 στο ταμπλό- Darja Semenistaja και Daniela Vismane με 7-5, 7-5, ενώ στα ημιτελικά κέρδισαν τη Σλοβένα Nika Radisic και τη Βόσνια Anita Wagner, Νο.3 στο ταμπλό, με 7-6 (6), 4-2 (εγκατάλειψη).

Η Παπαμιχαήλ αναζητούσε τον 2ο φετινό τίτλο της μετά το 35άρι της Αλαμινού στην Κύπρου στα διπλά, ενώ συνολικά έχει 39 τίτλους στα διπλά, με σημαντικότερα τα 125άρια στο Μπαρανκίγια της Κολομβίας (με τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου) και στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής (με την Maria Lourdes Carle).

Βρίσκεται στο Νο.106 του κόσμου στα διπλά η 31χρονη Ελληνίδα, η οποία θα κερδίσει 3 θέσεις την ερχόμενη εβδομάδα και θα ανεβεί στο Νο.103. Το career high της είναι το Νο.93.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots