Στον τελικό της Ιταλίας Χριστοφή και Σακελλαρίδη

 
Στον τελικό της Ιταλίας Χριστοφή και Σακελλαρίδη
tn team Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 - 16:46

Η Έλενα Χριστοφή και η Σαπφώ Σακελλαρίδη προκρίθηκαν στον τελικό του W35 τουρνουά της ITF στο Santa Margherita di Pula της Ιταλίας, με τη Σακελλαρίδη να συνεχίζει το τρομερό σερί της, έχοντας προκριθεί τουλάχιστον έως τον τελικό στα διπλά στα 11 τελευταία τουρνουά που έχει παίξει!

Συνεχίζεται το απίθανο σερί της Σακελλαρίδη στα διπλά των τουρνουά της ITF, με την 21χρονη Ελληνίδα, Νο.161 στον κόσμο στα διπλά, να προκρίνεται στον 11ο διαδοχικό τελικό της!

Έχοντας κατακτήσει 6 τίτλους σε 10 τελικούς στα 10 τελευταία τουρνουά της, η Σακελλαρίδη θα βρεθεί σε ακόμα έναν τελικό αύριο, στο χωμάτινο τουρνουά 25.000 δολαρίων της ITF του Santa Margherita di Pula.

Μαζί με τη Χριστοφή, κέρδισαν σήμερα για τα ημιτελικά την Ταϊλανδή Punnin Kovpitukted και την Ελβετίδα Katerina Tsygourova, με 6-3, 6-3.

Στον αυριανό τελικό θα αντιμετωπίσουν την Πολωνή Martyna Kubka και την Ολλανδέζα Eva Vedder.

Η Σακελλαρίδη θα διεκδικήσει τον 8ο τίτλο της στη φετινή σεζόν, 3ο σ' αυτά τα γήπεδα για το 2024 και 24ο συνολικά στην καριέρα της σε ITF διοργάνωση στα διπλά (έχει και 5 στα μονά).

Η Χριστοφή από τη μεριά της, η οποία βρίσκεται στο Νο.308 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών, θα διεκδικήσει τον 3ο φετινό της τίτλο στο διπλό και τον 14ο συνολικά στην καριέρα της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots