Κυρίως ταμπλό, αλλά εκτός 16άδας Κοροκοζίδη και Γραμματικοπούλου

 
Κυρίως ταμπλό, αλλά εκτός 16άδας Κοροκοζίδη και Γραμματικοπούλου
tn team Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 18:55

Έλενα Κοροκοζίδη κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το W35 τουρνουά της Hammamet στην Τυνησία ξεκινώντας από τα προκριματικά, έμεινε όμως εκτός 16άδας στο δυνατό τουρνουά. Εκτός 16άδας έμεινε και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η Κοροκοζίδη στάθηκε και σήμερα καλά, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από την Ιταλίδα Gloria Ceschi μετά από δυο κλειστά σετ, με 7-5, 6-4.

Νωρίτερα σήμερα, μετά από μια κλειστή μάχη την ήττα υπέστη και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που συμμετείχε απευθείας στο κυρίως ταμπλό, από τη Γιαπωνέζα Ikumi Yamazaki με 6-4, 7-5.

Η Κοροκοζίδη είχε πάρει μέσα από τα προκριματικά την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό της W35 διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της Hammamet, στην Τυνησία.

Στον 2ο γύρο, όπου πέρασε με bye, ξεπέρασε με walkover το εμπόδιο της Μαροκινής Diae El Jardi, ενώ στον 3ο και τελευταίο γύρο απέκλεισε την Αμερικανίδα Mia Horvit, με 7-6 (3), 7-5.

Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια αγωνίστηκε και στο διπλό, όπου μαζί με την Yana Tsion ηττήθηκαν από τις Katharina Hobgarski και Nina Vargova, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-1, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots