Badosa: "Με πληγώνει να λένε ότι κρατάω πίσω τον Στέφανο"

 
Badosa: "Με πληγώνει να λένε ότι κρατάω πίσω τον Στέφανο"
tn team Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 - 20:20

Η Paula Badosa μίλησε για το πως τα κακεντρεχή σχόλια που γίνονται δημόσια για εκείνη και τον Στέφανο Τσιτσιπά μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση τους, λέγοντας πως πληγώνεται όταν ακούει να λένε ότι έχει κάνει κακό στην καριέρα του Έλληνα τενίστα.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε για την ισπανική El Pais και δημοσιεύτηκε σήμερα, η Badosa ρωτήθηκε για τις απόψεις αυτές, που υποστηρίζουν ότι έχει επηρεάσει αρνητικά την απόδοση του Τσιτσιπά αγωνιστικά, από τη στιγμή που έγιναν ζευγάρι.

"Με έχει πληγώσει πολύ που το λένε αυτό, επειδή όλο αυτό με τον τραυματισμό που αντιμετωπίζω, μου έχει δώσει τη δυνατότητα να αφιερώσω τον εαυτό μου στο να τον βοηθήσω. Και οι δυο αγαπάμε το τένις και είναι επίσης δουλευταράς. Έχουμε κοινούς στόχους και μιλάμε πολύ για τένις, βοηθάμε πολύ ο ένας τον άλλον. Όπως μπορείτε να δείτε, είμαι συνεχώς μαζί του στο court, στο γυμναστήριο, σεβόμενη παράλληλα τον χρόνο του με τους ανθρώπους του, την ομάδα του. Και εκείνος με έχει βοηθήσει πολύ με τον τραυματισμό, οπότε όταν διαβάζουμε αυτά τα πράγματα μας επηρεάζουν", είπε η Badosa, η οποία άφησε και ένα γενικό μήνυμα για τα τοξικά σχόλια.

"Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν πως ασκούν επιρροή πάνω σου, πως μπορούν να επηρεάσουν μια σχέση. Κατανοώ ότι είμαστε δημόσια πρόσωπα και η ζωή μας εκτίθεται, αλλά στο τέλος είμαστε δυο 25χρονα παιδιά και αυτό το θέμα είναι ευαίσθητο, είναι μια αθώα σχέση."

Θυμίζουμε πως η Badosa και ο Τσιτσιπάς βρίσκονται στη Σεβίλλη, καθώς η Ισπανίδα τενίστρια είναι στην αποστολή της ομάδας της για τους τελικούς του Billie Jean King Cup. Τις επόμενες ημέρες ο Τσιτσιπάς θα αποχωρήσει για το Τορίνο, όπου ξεκινάει την Κυριακή το ATP Finals.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots