Προελαύνει η Παύλου στη Σερβία

 
Προελαύνει η Παύλου στη Σερβία
tn team Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 20:42

Η Δήμητρα Παύλου κέρδισε 2 αγώνες σήμερα και 3 αγώνες το τελευταίο 24ωρο, για να προκριθεί στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Kursumlijska Banja στη Σερβία.

Σε ακόμα ένα τουρνουά στο Kursumlijska Banja που πήγε πολύ πίσω εξαιτίας των βροχών αυτή την εβδομάδα, το τελευταίο διήμερο είχαμε πλούσια δράση και η Παύλου κατάφερε να κερδίσει 3 αγώνες με διαδικασίες... "fast-track", για να μπει στα ημιτελικά.

Την Παρασκευή έκανε την πρεμιέρα της στο χωμάτινο Futures των 15.000 δολαρίων η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.444 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, κερδίζοντας την Kiara Cvetkovic από την Ελβετία με 6-0, 6-3.

Σήμερα κέρδισε την Πολωνή Zuzanna Kolonus με 6-3, 6-2 και λίγες ώρες μετά αντιμετώπισε και την Βουλγάρα Lidia Encheva, την οποία κατάφερε να κερδίσει με 6-1, 2-6, 10-3, για να μπει στην τελική 4άδα της διοργάνωσης.

Αύριο η Παύλου θα αντιμετωπίσει στις 10 το πρωί ώρα Σερβίας (11 στην Ελλάδα) την Σέρβα Natalija Senic. Αν προκριθεί, θα παίξει την ίδια μέρα τον τελικό απέναντι στη νικήτρια του άλλου ημιτελικού, μεταξύ της Σέρβας Anja Stankovic και της Τουρκάλας Pemra Ozgen.

Όποια από τις 4 φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου, θα έχει καταφέρει να κερδίσει 5 αγώνες σε ένα τριήμερο και πιο συγκεκριμένα σε ένα διάστημα περίπου 50 ωρών!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots