ATP
Το απόγευμα της Κυριακής ο τελικός της Βαρκελώνης

 
Το απόγευμα της Κυριακής ο τελικός της Βαρκελώνης
© Barcelona Open
tn team Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 20:12

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Casper Ruud για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα σε έναν τελικό, το απόγευμα της Κυριακής. Πού και πότε θα δείτε το ματς.

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε για 4η φορά στον τελικό της Βαρκελώνης και θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο το απόγευμα της Κυριακής, στις 17:00 ώρα Ελλάδας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD.

Θα είναι η 5η φορά που θα συναντηθούν Τσιτσιπάς και Ruud, που έχουν από 2 νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Πιο πρόσφατα συναντήθηκαν φυσικά στον τελικό του Monte-Carlo Masters πριν μια εβδομάδα, με τον Τσιτσιπά να κερδίζει αυτό το ματς με 2-0 σετ.

Αυτά φυσικά όσον αφορά τις αναμετρήσεις στο tour της ΑΤΡ, αφού στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί κι άλλες φορές, αφού όπως είπαν και αμφότεροι στο Monte-Carlo η γνωριμία τους ξεκινάει πολλά χρόνια πίσω, από τα χρόνια των juniors.

O Τσιτσιπάς θα βρεθεί για 29η φορά στην καριέρα του σε έναν τελικό και θα διεκδικήσει τον 12ο τίτλο του. Στη σεζόν θα είναι ο 2ος τελικός του μετά το Monte-Carlo, ενώ στο χώμα ο 13ος (5-7). Θα προσπαθήσει να βάλει τέλος και σε ένα αρνητικό σερί που έχει, αφού δεν έχει κερδίσει ποτέ τίτλο σε 500άρι τουρνουά, μετρώντας 10 χαμένους τελικούς (0-10)!

Για τον Ruud θα είναι ο 22ος τελικός καριέρας και θα διεκδικήσει τον 11ο τίτλο του (10-11). Στο χώμα έχει κερδίσει τους 9 από τους 10 τίτλους του και θα παίξει σε τελικό για 16η φορά (9-6). Στη σεζόν θα είναι ήδη ο 4ος τελικός του, αλλά είχε χάσει τους 3 προγούμενους, σε Λος Κάμπος, Ακαπούλκο και Monte-Carlo.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (21/04):

Pista Rafa Nadal:
17:00 Stefanos Tsitsipas [5] v. Casper Ruud [3] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots