ATP
H επική αντίδραση του 16χρονου Blanch όταν έμαθε ότι θα παίξει με τον Nadal (pic)

 
H επική αντίδραση του 16χρονου Blanch όταν έμαθε ότι θα παίξει με τον Nadal (pic)
tn team Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 - 11:33

Ο μόλις 16χρονος Darwin Blanch, προς έκπληξη πολλών, πήρε wild card από το Mutua Madrid Open για το κυρίως ταμπλό. Μόλις στον 2ο ΑΤΡ αγώνα της καριέρας του, θα αντιμετωπίσει τον Rafael Nadal σε ένα από τα μεγαλύτερα τενιστικά στάδια του πλανήτη, με την αντίδρασή του μόλις το μαθαίνει να τα λέει όλα!

Μόλις για 2η φορά στην καριέρα του θα παίξει σε κυρίως ταμπλό ΑΤΡ διοργάνωσης ο 16χρονος Darwin Blanch, ο οποίος είναι Αμερικανός αλλά έχει καταγωγή από την Ισπανία μέσω του πατέρα του και πήρε wild card από τους διοργανωτές του Mutua Madrid Open.

Ήταν μια wild card που συζητήθηκε αρκετά, καθώς ο Blanch δεν εκπροσωπεί την Ισπανία, ωστόσο είναι σίγουρα ένας ταλαντούχος παίκτης, που στα juniors ήταν ημιφιναλίστ σε back-to-back Grand Slams πέρσι, στο Roland Garros και το Wimbledon.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι στον 1ο γύρο του Madrid Open, θα αντιμετώπιζε τον κάτοχο 22 Grand Slams τίτλων και έναν εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, Rafael Nadal. Ήδη είναι σίγουρο ότι θα παίξει στο Manolo Santana, ένα στάδιο 12,5 χιλιάδων θεατών - επίσης σίγουρο είναι και το ότι θα είναι κατάμεστο!

Σίγουρα θα είναι μια μοναδική εμπειρία και ευκαιρία για τον 16χρονο, που μόλις είδε την κλήρωση ανέβασε ένα story στο οποίο έγραψε: "Παιδιά παίζω με τον Nadal, WTF!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots