Επίθεση θεατή US Open στον Troicki: "Εδώ είναι Νέα Υόρκη, δεν είναι η γαμ***νη Σερβία! (vid)

 
Επίθεση θεατή US Open στον Troicki: "Εδώ είναι Νέα Υόρκη, δεν είναι η γαμ***νη Σερβία! (vid)
tn team Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 - 17:52

Στα χέρια παραλίγο να έρθουν ο Viktor Troicki με έναν θεατή του US Open, που του επιτέθηκε λεκτικά και αποπειράθηκε ακόμα και να τον χτυπήσει!

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη χθεσινή αναμέτρηση του Κροάτη Borna Gojo με τον Σέρβο Hamad Medjedovic στο Court 5 του Flushing Meadows, για τον 1ο προκριματικό γύρο του US Open.

Στα καθίσματα βρισκόταν ο Troicki, πρώην τενίστας και νυν αρχηγός της Σερβίας στο Davis Cup, που παρακολουθούσε τον παίκτη της ομάδας του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από τα social media, ένας θεατής είχε χάσει τελείως την ψυχραιμία του και επιτέθηκε φραστικά στον Σέρβο, κάνοντας κίνηση ακόμα και να τον χτυπήσει. Ένας άνδρας της ασφάλειας είχε ήδη πλησιάσει μόλις άκουσε τις φωνές και μπήκε ανάμεσα στους δυο άνδρες, για να αποτρέψει τα χειρότερα.

Όπως γράφουν οι παρευρισκόμενοι στο σκηνικό, ο άντρας αυτός φώναζε διαρκώς, είχε ενοχλητική συμπεριφορά και ο Troicki του ζήτησε να σταματήσει. Αυτό εξόργισε τον άνδρα, που προέβη σε μια αδικαιολόγητη επίθεση που ήταν και ξενοφοβική, αφού φώναξε μεταξύ άλλων: "Εδώ είναι Νέα Υόρκη, δεν είναι η γαμ***νη Σερβία".

Τα πνεύματα ηρέμησαν και ο άνδρας αυτός απομακρύνθηκε από το court, με τη βοήθεια και των υπολοίπων θεατών. Το επεισόδιο συνέβη μετά το τέλος του 2ου σετ της αναμέτρησης, το οποίο κέρδισε ο Medjedovic. Ο Gojo ήταν εκείνος που πανηγύρισε τελευταίος, παίρνοντας την πρόκριση με 7-5, 6-7 (2), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots