Σεμινάριο προπονητικής GPTCA στην Αθήνα

 
Σεμινάριο προπονητικής GPTCA στην Αθήνα
tennisnews team Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 - 12:31

Το προπονητικό course της ATP μέσω της Global professional Tennis Coach Association (GPTCA) για το 2024 στην Ελλάδα έχει πολλά και ενδιαφέροντα θέματα!

Οι συμμετέχουσες/οντες θα διδαχθούν μια σειρά από μαθήματα θα λάβουν εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στα:

  • Coaching Professional Tennis
  • Rules and Regulations
  • Fitness and Injury Prevention
  • Mental Preparation
  • Tennis Analytics
  • Nutrition
  • Personal Branding for Tennis Coaches

Υπενθυμίζεται από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στη Αθήνα και ειδικότερα στο ΔΑΚ Παλαιου Φαληρου από την Global Professional Tennis Coach Association ATP certified το ATP certified Level C & B course και το Basic instructor course για προπονητές τένις!

Το Basic Instructor Course θα πραγματοποιηθεί από τις 29 έως τις 30 Μαΐου και το βασικό Course από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου.

Φέτος, το σεμινάριο γίνεται για πρώτη φορά με τη συνεργασία και την αναγνώριση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και της ΙΑ Ένωσης Τένις.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο για προπονητές τένις που θέλουν να διευρύνουν, αλλά και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους.

Στο σεμινάριο θα μιλήσουν σημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς προπονητικής σκηνής με επικεφαλής τον Alberto Castellani, Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Προπονητών.

Ακόμη θα μιλήσουν οι:

  • Gonzalo Lopez Fabero, Ισπανός ATP Coach και πρώην ATP Top 100 player
  • Dragos Luscan, Tennis Fitness Coach (πρώην fitness coach της Σιμόνα Χάλεπ)
  • Dimitrios Katsanos, Προπονητής Τένις

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Level C course αλλά και το Level B, ενώ παράλληλα δυνατότητα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν και οι μη κάτοχοι διπλώματος προπονητή, αφού παρακολουθώντας το Basic Instructor Course και, κατόπιν ειδικών εξετάσεων, θα τους δοθεί βασικός τίτλος προπονητή.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο της GPTCA, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Προπονητών Τένις στην Ελλάδα, Χάρη Κρυσταλλογιαννη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όπως και στον αριθμό +30 6945979777 και στο +30 6938271119. Θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots