Ανακοίνωση του Α.Σ. Απόλλων Καλύμνου για το Tennis Europe "Kalymnos Cup"

 
Ανακοίνωση του Α.Σ. Απόλλων Καλύμνου για το Tennis Europe "Kalymnos Cup"
tennisnews team Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 13:25

Η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Απόλλων Καλύμνου εξέδωσε ανακοίνωση, δια μέσου του Προέδρου του κυρίου Παναγιώτη Ράγκου, σχετικά με το τουρνουά της Tennis Europe "Kalymnos Cup" το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο όμορφο νησί των Δωδεκανήσων από από 26 Αυγούστου έως 2 Σεπτεβρίου 2024. Από ότι όμως φαίνεται αυτό δε θα γίνει, καθώς η ΕΦΟΑ άλλαξε στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2024 την έδρα του τουρνουά της Tennis Europe από Κάλυμνο σε Χαλκίδα, χωρίς μάλιστα να ενημερώσει για την αλλαγή αυτή αλλά ούτε και να δώσει κάποια εξήγηση στους διοργανωτές του Kalymnos Cup για αυτή τους την απόφαση.

Αυτό όπως ήταν αναμενώμενο προκάλεσε παράπονα και διαμαρτυρίες από γονείς που είχαν ήδη προγραμματίσει το ταξίδι τους στην Κάλυμνο. Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Απόλλων Καλύμνου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Αναφορικά με παράπονα και διαμαρτυρίες που δεχόμαστε σαν όμιλος από γονείς που είχαν κλείσει εισιτήρια και δωμάτια σε ξενοδοχεία της περιοχής μας προκειμένου τα παιδιά τους να έχουν συμμετοχή στο τουρνουά της Tennis Europe που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο νησί από 26 Αυγούστου έως 2 Σεπτεβρίου 2024 και είχε ενταχθεί επίσημα στο αγωνιστικό καλεντάρι της ΕΦΟΑ, δηλώνουμε ότι ο Όμιλός μας δεν έχει καμμία ευθύνη για την απόφαση της Ομοσπονδίας να αλλάξει την έδρα από Κάλυμνο σε Χαλκίδα.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Καλύμνου, που διοργάνωσε με επιτυχία τρεις συνεχόμενες φορές το Kalymnos Cup, είχε αποστείλει αρχές του Μάρτη το σχετικό factsheet για την ανάληψη του τουρνουά και είχε αρχίσει τις σχετικές προετοιμασίες. Για λόγους που δεν γνωρίζουμε, παρότι απευθύναμε σχετικό email στην ομοσπονδία προκειμένου να μάθουμε τους λόγους αυτής της αλλαγής, δεν πήραμε ποτέ καμμία απάντηση. Συνεπώς δεν φέρουμε καμμία ευθύνη για αυτή την ξαφνική αλλαγή που μάλλον εξυπηρετεί διαφορετικούς σκοπούς."

Παναγιώτης Ράγκος 

Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Απόλλων Καλύμνου

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots