tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Η ERSA Greece στο San Marino

E-mail Εκτύπωση

Atp San Marino 1

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Γερμανική εταιρία πλεγμάτων Polyfibre και η Ομοσπονδία Τένις του Σαν Μαρίνο, εμπιστεύτηκαν το Νίκο Γκαντσίδη (αντιπρόσωπο στην Ελλάδα της εταιρίας πλεγμάτων Polyfibre & της εταιρίας ρακετών Pro Kennex) και το Γιώργο Δημητρακόπουλο για το Stringing Service του πολύ δυνατού τουρνουά της σειράς ATP Challenger Tour, “San Marino Go & Fun Open 2014”. Μαζί τους φέτος ήταν και ο Αριστείδης Γιαννής, διαπιστευμένος stringer από την ERSA, ο οποίος προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες και είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα και τη δυναμική ενός τόσο μεγάλου τουρνουά.

Συνολικά πλέχτηκαν 250 ρακέτες και χρησιμοποιήθηκαν 2.875 μέτρα χορδών. Ο αθλητής που χρειάστηκε τις περισσότερες αλλαγές χορδών ήταν ο Rogerio Dutra-Silva από την Βραζιλία, ο οποίος επισκέφτηκε το stringing room 15 φορές. Την μεγαλύτερη τάση χρησιμοποίησε ο Jesse Witten από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (31 Kgr) ενώ την χαμηλότερη, για ακόμη μία χρονιά, ο Filippo Volandri από την Ιταλία ο οποίος, μετά από αρκετές δοκιμές, κατέληξε στα 10 Kgr. Δεκατέσσερεις (14) αθλητές αγωνίστηκαν με ρακέτες Babolat, δεκατρείς (13) με Wilson, πέντε (5) με Head, πέντε (5) με Prince, δύο (2) με Yonex και ένας (1) με Dunlop. Άξιο αναφοράς επίσης το γεγονός ότι έξι (6) συμμετέχοντες στο κυρίως ταμπλό χρησιμοποίησαν τάση χαμηλότερη των είκοσι (20) κιλών (μεταξύ αυτών και ο Viktor Troicki, ο οποίος έπλεξε τις ρακέτες του στα 19 κιλά), ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό των συμμετεχόντων κυμάνθηκε σε τάσεις μεταξύ 20 (είκοσι) - 23 (εικοσιτριών) κιλών!!!

ATP San Marino

Το σύνολο των αθλητών και διοργανωτών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα του stringing service και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους της stringing team, τόσο στον Friedhold Stalheber (Ιδιοκτήτη της εταιρίας χορδών Polyfibre), όσο και στην Ομοσπονδία Τένις του Σαν Μαρίνο για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλαν και για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους καθόλη τη διάρκεια των αγώνων. Πρόκειται για ένα τουρνουά το οποίο συμπληρώνει αισίως 27 έτη και το οποίο παρά την οικονομική κρίση άντεξε και το επίπεδο των παροχών που προσφέρει είναι αντάξιο πολύ μεγαλύτερων διοργανώσεων. Το περιβάλλον ειδυλιακό, καθώς το “Centro di Tennis San Marino” βρίσκεται σε ένα χώρο περιτριγυρισμένο από το πράσινο, με ένα κεντρικό χωμάτινο γήπεδο χωρητικότητας περίπου 3.000 θέσεων, πέντε επιπλέον χωμάτινα γήπεδα, δύο επιφάνειας green set ενώ στον ίδιο χώρο στεγάζονται και τα γραφεία της Ομοσπονδίας. Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης δίνουν κάθε χρόνο τον καλύτερό τους εαυτό για την παροχή των καλύτερων διευκολύνσεων, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Αίσθηση και σχόλια θαυμασμού μεταξύ των παικτών προκάλεσε το γεγονός ότι για τις μετακινήσεις παικτών, διαιτητών και πλεκτών, καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά, χρησιμοποιήθηκαν τα καινούργια μοντέλα της εταιρίας Porsche!!!

Επιβράβευση και επιστέγασμα του υψηλού επιπέδου stringing service που παρασχέθηκε ήταν η αποχαιρετηστήρια κουβέντα του Διευθυντή και του Επιδιατητή των αγώνων, “Thanks for the good job…”

IMG 0305

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση