Osaka: "Ήξερα πως αν το ξεπεράσω αυτό, όλα τα υπόλοιπα θα είναι πιο εύκολα"

 
Osaka: "Ήξερα πως αν το ξεπεράσω αυτό, όλα τα υπόλοιπα θα είναι πιο εύκολα"
tn team Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 - 14:13

Σε μια συνέντευξή της με το περιοδικό In Style, η Naomi Osaka αποκάλυψε τις σοβαρές επιπλοκές που είχε με την εγκυμοσύνη της, τη διάγνωση με στρεπτόκοκκο και τη βοήθεια που πήρε από την πρώην πρωταθλήτρια του στίβου, Allyson Felix.

Τον περασμένο Ιούλιο η Osaka βίωσε μια από τις ευτυχέστερες στιγμές της ζωής της, όταν γέννησε την κόρη της, Shai.

Όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά σε συνέντευξή της για το περιορικό In Style, προηγήθηκε μια δύσκολη εγκυμοσύνη και κατά τη διάρκειά της η Γιαπωνέζα τενίστρια διαγνώστηκε με στρεπτόκοκκο ομάδας Β, μια μόλυνση που μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας σε νεογέννητα.

Καθώς οι φόβοι και ανησυχίες αυξανόντουσαν, η Osaka προσέγγισε την 7 φορές χρυσή Ολυμπιονίκη Allyson Felix, που έχει προσωπική εμπειρία αφού είχε κάνει πρόωρο τοκετό για την κόρη της, Camryn, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη μητρική υγεία.

Όταν έσπασαν τα νερά της, η Osaka πήγε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει απωλέσει τις ανησυχίες της. Αποκάλυψε πως μετά από 12 ώρες και μόλις ένα εκατοστό διαστολής, η προσπάθεια για τοκετό απέτυχε.

"Θυμάμαι πως εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι είχα τον μεγαλύτερο πόνο της ζωής μου. Ήξερα πως αν το ξεπεράσω αυτό, όλα τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα", διηγήθηκε η Osaka.

Τελικά η Osaka τα κατάφερε, για να μάθει αργότερα πως η κόρη της γεννήθηκε με τον ομφάλιο λώρο τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, απέφυγε τον κίνδυνο και τελικά ονομάστηκε Shai από τους γονείς της, που σημαίνει "δώρο" στα εβραϊκά.

Μετά απ' αυτή την εμπειρία, η Osaka προσεγγίζει διαφορετικά το τένις. Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, θα αγωνίζεται για την κόρη της και όχι για εκείνη. Θυμίζουμε πως θα επιστρέψει στη δράση μετά από 15 μήνες απουσίας σε 2 περίπου εβδομάδες, από το 500άρι του Μπρίσμπεϊν.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη της Osaka στο In Style εδώ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots