WTA
Η Rybakina στο δρόμο της Σάκκαρη (vid)

 
Η Rybakina στο δρόμο της Σάκκαρη (vid)
© Jimmie48 / WTA
tn team Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 - 21:38

H Elena Rybakina κέρδισε τη Madison Keys με 2-0 σετ και θα βρεθεί στο δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη, στα προημιτελικά του Miami Open.

H Rybakina έκανε καλό ματς και απέκλεισε την Keys με 6-3, 7-5, για να πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Miami Open.

Εκεί περίμενε ήδη η Μαρία Σάκκαρη, που πέρασε χωρίς αγώνα την Anna Kalinskaya και θα είναι σε back-to-back μεγάλους προημιτελικούς στην Αμερική.

Η Rybakina έκανε ένα πολύ καλό 1ο σετ, δεν επέτρεψε στην Keys κανένα break point και η ίδια είχε 4 χαμένες ευκαιρίες για break, για να "σπάσει" τελικά την Αμερικανίδα στην 5η ευκαιρία της και να κάνει το 5-3.

Έκανε πρώτη το break και στο 2ο σετ, προηγήθηκε με 3-1, όμως η Keys αντέδρασε και κέρδισε τα 3 επόμενα games. Προηγήθηκε και με 5-4 η Αμερικανίδα, υποχρεώνοντας την Καζάκα να σερβίρει για την παραμονή της στο σετ. Η Rybakina δεν προβληματίστηκε και τελικά έφτασε σε ένα ακόμα break στο 11ο game (6-5), το οποίο αποδείχτηκε και αποφασιστικό.

Για 4η φορά θα συναντηθούν στο tour Σάκκαρη και Rybakina, με την Καζάκα να έχει 2 νίκες (2-1), σε ένα πολύ αμφίρροπο head-to-head. Και οι δυο νίκες της Rybakina ήταν στα 3 σετ, ενώ στη πιο πρόσφατη συνάντησή τους, στο WTA Finals τον περασμένο Οκτώβριο, είχε χρειαστεί το tie-break του 3ου σετ για να κάμψει την αντίσταση της Ελληνίδας.

Ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη 26 Μαρτίου και θα μεταδοθεί από το Novasports6HD. Η ώρα θα γίνει γνωστή αργότερα σήμερα, όταν και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της ημέρας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots