Πάνω από 14.000 θεατές στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο για την εθνική

 
Πάνω από 14.000 θεατές στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο για την εθνική
tn team Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 - 13:41

Μια από τις μεγαλύτερες δόξες του θα ζήσει το ελληνικό τένις το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ, καθώς αναμένεται η προσέλευση του κόσμου να ξεπεράσει τις 14.000 ημερησίως, στους αγώνες της εθνικής μας ομάδας εναντίον του Εκουαδόρ για το Davis Cup.

Τους μέχρι τώρα αριθμούς γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α Δημήτρης Σταματιάδης την εκπομπή της ΕΡΤ3 "Κόσμος των σπορ".

"Η ζήτηση είναι τεράστια, ο κόσμος του τένις αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία της ομοσπονδίας να διοργανώσει το Davis Cup, στο μεγαλύτερο ουσιαστικό κλειστό γήπεδο στην Ελλάδα, στο ΟΑΚΑ.".

"Είναι ένα εγχείρημα πρωτόγνωρο, και πραγματικά χαιρόμαστε γιατί αυτό το τόλμημα εχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο. Μιλάμε για νούμερα που έχουν ξεπεράσει για τις 2 μέρες τα 22.000 εισιτήρια, και είναι βέβαιο ότι το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο, με τα εισιτήρια ημερήσιος να ξεπερνάνε τις 14.000, και τη μια και την άλλη μέρα".

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της Ε.Φ.Ο.Α Δημήτρη Σταματιάδη.

Οι αγώνες της εθνικής μας κόντρα στο Εκουαδόρ, θα ξεκινήσουν αύριο στις 11 το πρωί.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποτελείται από τους, Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Αλέξανδρο Σκορίλα και Αριστοτέλη Θάνο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots