ATP
Πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά στο Laver Cup

 
Πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά στο Laver Cup
tn team Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:50

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει πρεμιέρα στο Laver Cup, απέναντι στον Νικ Κύργιο, στο παιχνίδι που θα ανοίξει το σημερινό πρόγραμμα της 2ης μέρας. Δείτε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα.

Πολύ δυνατό αναμένεται το πρόγραμμα της 2η μέρας, με τους Daniil Medvedev, Νικ Κύργιο και φυσικά τον Στέφανο Τσιτσιπά να αγωνίζονται για 1η φορά φέτος στο Laver Cup.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Νικ Κύργιο, σε μια σπουδαία μάχη. Οι 2 τενίστες έχουν βρεθεί αντιμέτωποι ακόμα 2 φορές κατά το παρελθόν, με τον Κύργιο να κερδίζει και τους 2 αγώνες.

Η 1η φορά που βρέθηκαν αντίπαλοι ήταν στα ημιτελικά του Citi Open το 2019, όπου ο Έλληνοαυστραλός επικράτησε με 6-4, 3-6, 7-6 (7), και μετέπειτα το 2020 στο ATP Cup, όπου ο Νικ πήρε και πάλι τη νίκη με 7-6 (7), 6-7 (3), 7-6 (5), στη φάση των ομίλων.

Το παιχνίδι που θα ακολουθήσει και θα κλείσει το Day Session θα είναι αυτό του Alexander Zverev -για την ομάδα της Ευρώπης- με τον "παγκόσμιο" John Isner.

Στο βραδινό πρόγραμμα που θα αρχίσει στις 02:00 ώρα Ελλάδας, πρεμιέρα θα κάνει και το Νο.2 του κόσμου Daniil Medvedev, στην επιστροφή του μετά από τον τελικό του US Open, εκεί όπου και κατέκτησε το 1ο του Grand Slam. Απέναντι του θα βρει τον Denis Shapovalov.

Και στο τελευταίο ματς του προγράμματος που θα ακολουθήσει, θα είναι το διπλό μεταξύ των Andrey Rublev και Στεφανος Τσιτσιπάς για την Ευρώπη, εναντίων των John Isner και Νικ Κύργιο για την μικτή κόσμου.

Να θυμίσουμε πως η Team Europe προηγείται με 3-1 της Team World

Οι αγώνες του Laver Cup θα μεταδοθούν απευθείας από το Eurosport.

To πρόγραμμα του Σαββάτου (25/09)

TD Garden (έναρξη πρώτου αγώνα 20:00)

1) Στέφανος Τσιτσιπάς v. Νικ Κύργιος
2) Alexander Zverev v. John Isner

(όχι πριν τις 02:00)

3) Daniil Medvedev v. Denis Shapovalov
4) Στέφανος Τσιτσιπάς/Andrey Rublev v. Νικ Κύργιος/John Isner

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots