ATP
Αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά στη Μαδρίτη

 
Αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά στη Μαδρίτη
tn team Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 16:55

Οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφεραν στο διπλό της Μαδρίτης, γνωρίζοντας την ήττα από τους Βέλγους Sander Gille και Joran Vliegen.

Δεν θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους στο Mutua Madrid Open οι αδερφοί Τσιτσιπά, οι οποίοι ηττήθηκαν στον 1ο γύρο του τουρνουά από τους Gille και Vliegen με 7-6 (3), 6-1.

Το 1ο σετ της αναμέτρησης ήταν πολύ κλειστό, με τους αδερφούς Τσιτσιπά να κάνουν ιδανικό ξεκίνημα και να παίρνουν το break για το 2-0. Οι έμπειροι Βέλγοι ωστόσο, οι οποίοι βρίσκονται στο Νο.9 του ταμπλό, απάντησαν άμεσα και ισοφάρισαν σε 2-2.

Μετά το 1ο game, οι Gille και Vliegen δεν απειλήθηκαν σε κανένα άλλο game στα σερβίς τους. Στο 9ο game είχαν διπλό break point, με τον Στέφανο να προστατεύει το σερβίς του και να κάνει το 5-4.

Το ελληνικό δίδυμο προηγήθηκε και με 6-5, απτόητοι οι Βέλγοι όμως από τη γραμμή του σερβίς έστειλαν το σετ σε tie-break και εκεί έπαιξαν πολύ καλά, για να επικρατήσουν με 7-3.

Στο 2ο σετ το ματς άνοιξε, με τους Βέλγους να κάνουν break μια φορά στον Στέφανο και μια στον Πέτρο, για να κερδίσουν τα 5 τελευταία games του αγώνα και να το κατακτήσουν με 6-1.

Στον 2ο γύρο του Mutua Madrid Open, οι Gille και Vliegen θα αντιμετωπίσουν το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό, τον Ισπανό Marcel Granollers και τον Αργεντινό Horacio Zeballos.

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots