Με Djokovic η Σερβία κόντρα στην Ελλάδα!

 
Με Djokovic η Σερβία κόντρα στην Ελλάδα!
© AELTC/Chloe Knott
tennisnews team Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 - 15:52

Σύμφωνα με τη σερβική ομοσπονδία, ο Novak Djokovic θα δώσει το παρών στους αγώνες του Davis Cup με την Ελλάδα μετά το US Open!

H Ελλάδα πέτυχε τον περασμένο Φεβρουάριο τη σπουδαία πρόκριση για το World Group I του Davis Cup, όπου κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Σερβία, εκτός έδρας.

Οι Σέρβοι, που αποτελούν ούτως ή άλλως μια πολύ δυνατή και πλήρης ομάδα, θα φιλοξενήσουν τους αγώνες το διήμερο 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο Aleksandar Nikolic Hall του Βελιγραδίου και όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδία της χώρας, αναμένουν να έχουν στην αποστολή τους και τον Novak Djokovic.

Παρόλο που τα ματς γίνονται αμέσως μετά το US Open, o Nole έχει την πρόθεση να αγωνιστεί. Αν αυτό αποδειχτεί και στην πράξη, η αποστολή της ομάδας μας θα γίνει αυτόματα ακόμα δυσκολότερη.

Μένει να δούμε αν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δώσει το παρών, με την παρουσία του βεβαίως να είναι ζωτικής σημασίας για να έχουμε τύχη στο tie, αλλά και ένα πολύ μεγάλο ματς με τον Djokovic.

Πρόκειται για ένα ιστορικό ραντεβού της ελληνικής ομάδας του Davis Cup, που θα έχει μια ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στο βασικό τουρνουά του 2025, να παίξει δηλαδή στους "Qualifiers" τον ερχόμενο Φεβρουάριο, όπου διεκδικούνται από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου τα εισιτήρια για την τελική φάση του Davis Cup.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots