ATP
Τον Medjedovic θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του ο Τσιτσιπάς

 
Τον Medjedovic θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του ο Τσιτσιπάς
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 - 15:29

Τον "προστατευόμενο" του Novak Djokovic, Hamad Medjedovic, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του στο 250άρι του Gstaad o Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο ταλαντούχος Σέρβος, τον οποίο έχει στηρίξει πολύ ο Djokovic στα πρώτα βήματα της καριέρας του, επικράτησε του Ελβετού Marc-Andrea Huesler με 6-7 (3), 7-6 (2), 6-3.

Το ματς ξεκίνησε χθες, με τον Huesler να κερδίζει το 1ο σετ. Διακόπηκε εξαιτίας της βροχής και συνεχίστηκε σήμερα, με τον Medjedovic να παίρνει 2 σετ στη σειρά και να ανατρέπει το ματς.

Για 1η φορά θα συναντηθούν Τσιτσιπάς και Medjedovic.

Ο Σέρβος, στα 20 του μόλις χρόνια, βρίσκεται στο Νο.122 της παγκόσμιας κατάταξης και τον περασμένο Δεκέμβριο είχε κατακτήσει το Next Gen ATP Finals, ένα τουρνουά που και ο Τσιτσιπάς είχε κερδίσει στο ξεκίνημα της καριέρας του. Το χώμα είναι η δυνατή επιφάνειά του και σ' αυτή έχει κερδίσει τα 3 από τα 4 Challengers του.

Σε περίπτωση που ο Στέφανος επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, θα παίξει στα προημιτελικά του Gstaad με έναν εκ των Juan Pablo Varillas και Fabio Fognini. O Varillas απέκλεισε στον 1ο γύρο τον Dominic Thiem.

Στο διπλό, ο Στέφανος θα ξεκινήσει σήμερα την πορεία του μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο, αντιμετωπίζοντας τους Νο.4 του ταμπλό, Nicolas Barrientos και Luke Johnson.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots