ATP
Εκτός Indian Wells o Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Corinne Dubreuil / ATP
tn team Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 - 22:24

O Novak Djokovic δεν θα λάβει μέρος στο Masters του Indian Wells, που θα επιστρέψει μετά από 1,5 χρόνο αυτή την εβδομάδα.

Ο Djokovic απέσυρε πριν από λίγο τη συμμετοχή του από το Masters της Καλιφόρνιας, καθώς φαίνεται πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο ώστε να ανασυγκροτηθεί μετά από το US Open, για το τελευταίο μέρος της σεζόν.

"Λυπάμαι που δεν θα δω τους fans στο Indian Wells και δεν θα αγωνιστώ στην έρημο, ένα από τα αγαπημένα μου μέρη", ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Djokovic.

"Ελπίζω να σας δω όλους του χρόνου", συμπλήρωσε.

Το τουρνουά με τη σειρά του, διά στόματος Tommy Haas, ανακοίνωσε: "Είμαστε απογοητευμένοι που ο Novak δεν θα μπορέσει να είναι μαζί μας αυτό το φθινόπωρο. Ελπίζουμε να τον έχουμε τον επόμενο Μάρτιο και να διεκδικήσει το ρεκόρ των 6 τίτλων στην έρημο."

Θυμίζουμε πως ο Djokovic διεκδίκησε αυτό τον μήνα το απόλυτο ρεκόρ του calendar-Year Grand Slam, αλλά μετά από 27 διαδοχικές νίκες στα majors και αφού κέρδισε τα πρώτα 3, έχασε τον τελευταίο τελικό, στο US Open, από τον Daniil Medvedev.

Όπως έχει ξεκαθαρίσει από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, σ' αυτή τη φάση της καριέρας του τα Grand Slams αποτελούν μεγάλη προτεραιότητα για τον 34χρονο Σέρβο, που δεν προτίθεται να δώσει το ίδιο βάρος στις υπόλοιπες διοργανώσεις, ενώ ούτως ή άλλως φαίνεται πως δύσκολα θα απειληθεί και το Νο.1 στο κοντινό μέλλον.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots