WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Indian Wells

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Indian Wells
© Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 - 2:14

Η Μαρία Σάκκαρη θα βρίσκεται στο ίδιο τέταρτο με την Jessica Pegula και στο ίδιο μισό με την Aryna Sabalenka, αποφεύγοντας την Iga Swiatek, στο ταμπλό του Indian Wells. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στο Νο.7 του ταμπλό του Indian Wells και θα παίξει απευθείας στον 1ο γύρο, με τη νικήτρια του αγώνα της Katie Volynets με τη Shelby Rogers. Πρόκειται για δυο πολύ δυνατές παίκτριες και αρκετά επικίνδυνες unseeded.

Στον 3ο γύρο η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Anhelina Kalinina, στον 4ο γύρο με τις Karolina Pliskova και Veronika Kudermetova, ενώ στα προημιτελικά με την Jessica Pegula, που με τη σειρά της ενδέχεται να βρει στο δρόμο της την Anastasia Potapova στον 3ο γύρο και τις Jelena Ostapenko και Petra Kvitova στον 4ο.

Στα ημιτελικά, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την πρωταθλήτρια του Australian Open, Aryna Sabalenka. Η Sabalenka είχε ίσως τη χειρότερη κλήρωση, αφού είναι πιθανό να "συγκρουστεί" από τον 3ο γύρο με την πολύ φορμαρισμένη Donna Vekic, στον 4ο γύρο με την Barbora Krejcikova, που πρόσφατα κέρδισε τη Swiatek και κατέκτησε το πρώτο 1000άρι της χρονιάς στο Ντουμπάι, ενώ στα προημιτελικά έχει τις Coco Gauff και Belinda Bencic.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανές αντίπαλες της Σάκκαρη μόνο στον τελικό, είναι φυσικά η κορυφαία παίκτρια του κόσμου, Iga Swiatek, καθώς και η Ons Jabeur. H Swiatek έχει στα προημιτελικά πιθανή αντίπαλη την Caroline Garcia, ενώ η Jabeur την Daria Kasatkina.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Swiatek - Garcia [5]
[4] Jabeur - Kasatkina [8]
[7] Sakkari - Pegula [3]
[6] Gauff - Sabalenka [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Indian Wells:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots