WTA
Με Stephens στον 3ο γύρο η Σάκκαρη

 
Με Stephens στον 3ο γύρο η Σάκκαρη
© Jimmie48/WTA
tn team Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 - 22:03

Τη Sloane Stephens, η οποία μετράει 7 διαδοχικές νίκες στο χώμα, θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη το Σάββατο στη Μαδρίτη.

Τη Stephens θα βρει στον δρόμο της στον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open η Σάκκαρη, μετά και τη νέα νίκη της Αμερικανίδας με 3-6, 6-3, 6-1 επί της Elise Mertens σήμερα.

Αυτή ήταν η 7η διαδοχική νίκη για τη Stephens στο χώμα, με την 31χρονη Αμερικανίδα, Νο.33 στον κόσμο, να επιστρέφει από σετ πίσω και να κυριαρχεί στα δυο επόμενα σετ, για να φτάσει στην κατάκτησή τους χωρίς να απειληθεί.

Έχει 9 νίκες σε 10 αναμετρήσεις στη φετινή χωμάτινη σεζόν η Stephens, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε τον τίτλο στο 250άρι του Ρουέν στη Γαλλία.

Μόλις για 2η φορά θα συναντηθούν στο tour Σάκκαρη και Stephens, με την Ελληνίδα παίκτρια να έχει κερδίσει τη μοναδική προηγούμενη αναμέτρησή τους, το καλοκαίρι του 2022 στο 1000άρι του Καναδά, με 2-1 σετ. Αυτή θα είναι η 1η φορά που θα συναντηθούν στο χώμα, με τη Σάκκαρη να παίζει πολύ καλά τους δυο τελευταίους μήνες περίπου και να έχει 13 νίκες στα 17 τελευταία παιχνίδια της.

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots