Σάκκαρη: "Το μετάλλιο είναι ο μεγαλύτερος στόχος της χρονιάς"

 
Σάκκαρη: "Το μετάλλιο είναι ο μεγαλύτερος στόχος της χρονιάς"
tn team Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 - 15:20

Στην πρώτη της συνέντευξη από το Ολυμπιακό Χωριό του Παρισιού, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον πολύ μεγάλο στόχο του μεταλλίου, καθώς και για τη δύσκολη κλήρωση που είχε και στα τρια ταμπλό, η οποία όμως δεν την απογοητεύει.

Η Σάκκαρη γιόρτασε χθες τα 29α γενέθλιά της και είχε μια μικρή γιορτή μαζί με την ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό. Ήταν η 2η φορά που γιόρτασε σε αυτό το περιβάλλον, αφού και το 2021 στο Τόκιο είχε περάσει τα γενέθλιά της σε Ολυμπιακό Χωριό.

"Είναι πολύ ξεχωριστό να περνάω τα γενέθλια μου, εδώ στο Ολυμπιακό Χωριό με την ελληνική αποστολή. Νομίζω είναι κάτι που δεν μπορούν να ζήσουν πολλοί άνθρωποι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Εκτιμώ πάρα πολύ την κίνηση και την σκέψη από την ομάδα", είπε στις δηλώσεις που έκανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Για τις πρώτες τις εντυπώσεις μετά την κλήρωση: "Στο τένις κοιτάμε μόνο τον 1ο γύρο. Ποτέ δεν κοιτάω όλο το ταμπλό. Προσωπικά αυτό με βοηθάει να σκεφτώ μόνο το ματς. Είναι δύσκολες οι κληρώσεις και στα τρια ταμπλό, αλλά είμαστε θετικοί, αισθάνομια καλά και ελπίζω να πάει πάρα πολύ καλά."

Για το στόχο του μεταλλίου: "Εννοείται πως το πιστεύω, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος της χρονιάς."

Το μήνυμά της στον κόσμο, που περιμένει πολλά από εκείνη και τον Τσιτσιπά: "Νομίζω ότι το τένις τα τελευταία χρόνια είναι σε ανοδική πορεία. Εχει γίνει πολύ διαδεδομένο άθλημα στην Ελλάδα. Νομίζω ότι κι εγώ και ο Στέφανος έχουμε πετύχει πάρα πολλά. Το κάνουμε με όλη μας την αγάπη και χαρά για την χώρα μας. Είμαστε πάντα πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι όταν εκπροσωπούμε την Ελλάδα."

Η Σάκκαρη θα κάνει την πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς την Κυριακή (28/07). Στο μονό θα αντιμετωπίσει τη σημαιοφόρο της αποστολής του Μαυροβουνίου, Danka Kovinic, ενώ στο διπλό, όπου θα παίξει με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, θα αντιμετωπίσει τις Αμερικανίδες Danielle Collins και Desirae Krawczyk. Θα παίξει και στο μικτό με τον Στέφανο Τσιτσιπά, αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο τους Ολλανδούς Wesley Koolhof και Demi Schuurs.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots