Ολυμπιακοί Αγώνες: Η κλήρωση του μικτού διπλού

 
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η κλήρωση του μικτού διπλού
© Tennis Australia
tn team Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 - 13:21

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι στο Νο.4 του ταμπλό του μικτού διπλού στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν το δυνατό ολλανδικό δίδυμο των Demi Schuurs και Wesley Koolhof.

Αν και unseeded, η ολλανδική ομάδα είναι πολύ δυνατή, αφού πρόκειται για δυο παίκτες που έχουν αφιερώσει τις καριέρες τους στα διπλά. Ο 35χρονος Koolhof έφτασε μέχρι και το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τέλος του 2022, ενώ έχει κερδίσει Grand Slam στο διπλό και στο μικτό. Η 30χρονη Schuurs έχει career high στο Νο.7, τώρα είναι στο Νο.21 του κόσμου, έχοντας πολλές μεγάλες πορείες στα σπουδαιότερα τουρνουά. Στο Roland Garros, όπου παίζονται οι Ολυμπιακοί, ήταν ημιφιναλίστ στο μικτό το 2021.

Η Μαρία και ο Στέφανος πάντως έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα και το έχουν αποδείξει στο παρελθόν. Αν ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ολλανδών, θα παίξουν στα προημιτελικά είτε με τους Ιταλούς Sara Errani και Andrea Vavassori, είτε με τους Ρώσους Mirra Andreeva και Daniil Medvedev.

Στα ημιτελικά διασταυρώνονται με την ομάδα της Αυστραλίας, των Ellen Perez και Matthew Ebden (No.2 στο ταμπλό) και στην άλλη μεριά του ταμπλό είναι οι Γερμανοί Laura Siegemund και Alexander Zverev (No.1) και οι Αμερικανοί Coco Gauff και Taylor Fritz (No.3).

Οι αγώνες του μικτού διπλού θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα (29/07).

Αναλυτικά η κλήρωση του μικτού διπλού

Δείτε ακόμα:

Η κλήρωση του μονού ανδρών

Η κλήρωση του μονού γυναικών

Η κλήρωση του διπλού ανδρών

Η κλήρωση του διπλού γυναικών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots