Προπονήθηκε ο Nadal, αλλά έχει ενοχλήσεις και κινδυνεύει να μείνει εκτός

 
Προπονήθηκε ο Nadal, αλλά έχει ενοχλήσεις και κινδυνεύει να μείνει εκτός
tn team Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 - 14:14

Ανησυχία υπάρχει τις τελευταίες ώρες για τον Rafael Nadal, που αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι από χθες. Σήμερα ο Ισπανός επέστρεψε στις προπονήσεις, ωστόσο οι ενοχλήσεις συνεχίζουν και παραμένει αμφίβολος, ειδικά για το μονό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ανησυχία ξεκίνησε χθες, με τον Nadal να αναβάλλει μια προπόνησή του και τον προπονητή του, Carlos Moya, να αποκαλύπτει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στην Ισπανία πως ο παίκτης του αντιμετωπίζει ένα νέο πισωγύρισμα, κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο μυς χρειάζεται ξεκούραση και ο Rafa δεν είναι σίγουρος πως θα μπορέσει να παίξει στο Παρίσι.

Σήμερα ο 38χρονος Ισπανός επέστρεψε στο Philippe Chatrier και προπονήθηκε, ενόψει και της αυριανής του πρεμιέρας στο διπλό. Θα παίξει, αν όλα πάνε καλά, το απόγευμα του Σαββάτου, στις 20:00 ώρα Ελλάδας, πλάι στον Carlos Alcaraz, ενάντια στους Νο.6 του ταμπλό, Andres Molteni και Maximo Gonzalez.

Με δεμένο το δεξί του πόδι στην περιοχή του προσαγωγού, αν και βγήκε στο court o κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων παραμένει αμφίβολος, ειδικότερα για το μονό, που είναι φυσικά πολύ πιο απαιτητικό.

Η πρεμιέρα του Rafa στο μονό αναμένεται να γίνει την Κυριακή, απέναντι στον Ούγγρο Marton Fucsovics. Μένει να δούμε αν τις επόμενες 48 ώρες αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και μπορέσει τελικά ο Nadal να παίξει και στα δυο ταμπλό, με τα σημάδια πάντως να μην είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots