Summer Cups U12: H Ελλάδα νίκησε και τη Σερβία και πάει για πρωτιά!

 
Summer Cups U12: H Ελλάδα νίκησε και τη Σερβία και πάει για πρωτιά!
tn team Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 - 21:14

Με τον Ιάσονα Σπύρου και τον Θεόφιλο Τσοκανή να κερδίζουν ακόμα ένα tie στο διπλό, η Ελλάδα ξεπέρασε και το εμπόδιο της Σερβίας και πάει για την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αγοριών U12!

Η Εθνική μας ομάδα αγοριών U12 επικράτησε της αντίστοιχης της Σερβίας με 2-1 και έκανε το 2 στα 2, συνεχίζοντας αήττητη στο προκριματικό τουρνουά του Ντενιζλί της Τουρκίας για το European Summer Cups U12.

Η ομάδα μας θυμίζουμε πως σήμερα έκλεισε το πρώτο tie με τη Γεωργία και την ίδια μέρα έπρεπε να παίξει και με τη Σερβία.

Ο Djura Kotur κέρδισε τον Γιώργο Πούντζα μετά από μεγάλη μάχη, με 6-2, 5-7, 6-3, για να δώσει το προβάδισμα στους Σέρβους.

Ο Ιάσονας Σπύρου κέρδισε στη συνέχεια τον Nikola Jotic με 6-1, 6-3 και ισοφάρισε για την Ελλάδα, που πήρε και αυτό το tie χάρη στο διπλό, με τους Σπύρου και Τσοκανή να κερδίζουν τους Jotic και Nesa Pavlovic με 6-4, 6-3.

Πλέον Ρουμανία και Ελλάδα έχουν από 2 νίκες στο Group A και αύριο θα αναμετρηθούν για την 1η θέση και την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα γίνει στην Ντιζόν της Γαλλίας από τις 8 έως τις 11 Αυγούστου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots