Σεμινάριο προπονητικής του Δημήτρη Καναβαράκη

 
Σεμινάριο προπονητικής του Δημήτρη Καναβαράκη
tn team Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 - 16:04

Σεμινάριο προπονητικής με εισηγητή τον Δημήτρη Καναβαράκη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Αυγούστου, στις εγκαταστάσεις του Smash Tennis & Padel Academy στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η ανάγκη για επιμόρφωση των προπονητών τένις στην Ελλάδα πάντα αποτελούσε ένα μεγάλο θέμα μιας και τα σεμινάρια που διεξάγονται είναι ελάχιστα.

Το διαδίκτυο και τα webinar συνήθως από ξένες ιστοσελίδες δίνουν τη λύση σε αυτούς που πραγματικά θέλουν να εξελιχθούν και να κινηθούν προπονητικά στα νέα δεδομένα της προπονητικής του τένις που σαφώς έχει αλλάξει ριζικά ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια.

Η στατιστική ανάλυση ενός παιχνιδιού αλλά και το πως μπορεί να διαμορφώσει την προπονητική διαδικασία είναι μεν κάτι πολύ καινούργιο αλλά όπως διαφαίνεται ήδη από τα τωρινά δεδομένα θα αποτελέσει το πιο σημαντικό κομμάτι στο μέλλον ειδικά στο τομέα της στρατηγικής και τακτικής του παιχνιδιού.

Ο Δημήτρης Καναβαράκης σε συνεργασία με 3 από τα κορυφαία τένις κλαμπ στη Κρήτη, το Smash Tennis & Padel Academy του κ. Σαμαράκη Αντώνη, το Ace Tennis & Padel Academy του κ. Καλαιτζάκη Αντώνη αλλά και το Sportpoint Family Sports Club του κ. Μαρκαντωνάκη Αντώνη, διοργανώνουν ένα μοναδικό σεμινάριο το Σάββατο 3 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Smash στο οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχαν το 1ο σεμινάριο στη Κατερίνη σε συνεργασία με τη Γ' Ένωση το 2021 αλλά και το 2ο τον Αύγουστο του 2022 και πάλι στο Ηράκλειο Κρήτης η υλοποίηση του 3ου ήταν ένα αναμενόμενο γεγονός.

Οι συνολικά 80 προπονητές που έχουν παρακολουθήσει τα δυο προηγούμενα σεμινάρια αν μη τι άλλο εκτός του ότι διεύρυναν τις γνώσεις τους είχαν και την ευκαιρία παράλληλα να ζήσουν και να μοιραστούν την εμπειρία ανταλλαγής απόψεων και θέσεων κάτι που λείπει πάρα πολύ ειδικά από τη χώρα μας.

Στα άμεσα μελλοντικά του Δημήτρη Καναβαράκη είναι η διεξαγωγή ενός μεγάλου σεμιναρίου στην Αθήνα και με άλλους εισηγητές έτσι ώστε να καλυφθούν και άλλοι τομείς που αφορούν το άθλημα εκτός από τη προπονητική, όπως η φυσική κατάσταση, η ψυχολογία, η διατροφή και τα συμπληρώματα αλλά και η τραυματιολογία η αποκατάσταση και η φυσιοθεραπεία.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα παραπάνω είτε για συμμετοχή σαν σύνεδρος είτε σαν χορηγός στα σεμινάρια είτε σαν συνδιοργανωτής στο κλαμπ που έχετε μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 6938585705.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots