Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές το Course της GPTCA στην Αθήνα (pics)

 
Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές το Course της GPTCA στην Αθήνα (pics)
tn team Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 - 14:28

Με μεγάλη επιτυχία και με πάνω απο 30 συμμετοχές κυρίως νέων παιδιών που έχουν αποφασίσει να κάνουν το βήμα στην προπονητική του τένις ολοκληρώθηκε στο Παλαιό Φάληρο το Course της Global Professional Tennis Coach Association ATP certified.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου έγιναν το ATP certified Level C & B course και το Basic instructor course για προπονητές τένις. Ομιλητές ήταν διακεκριμένοι προπονητές σε παγκόσμιο επίπεδο και σπουδαίες προσωπικότητες όπως:

Ο Πρόεδρος της GPTCA Alberto Castellani,

O Toni Nadal, κορυφαίος προπονητής τένις και για χρόνια προπονητής του Rafael Nadal,

O Gonzalo Lopez Fabero, Ισπανός ATP Coach και πρώην ATP Top100 player

O Drgos Luscan, Tennis Fitness Coach (πρώην fitness coach της Σιμόνα Χάλεπ)

Ο Δημήτρης Κατσάνος, Προπονητής Τένις

Η Δώρα Πατσουράκου, Διαιτητής Τένις

Φέτος, το σεμινάριο έγινε για πρώτη φορά υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και της ΙΑ Ένωσης Τένις.

"Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός οτι στη φετινή διοργάνωση είχαμε πολλές συμμετοχές νέων παιδιών, γεγονός που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο, καθώς φαίνεται οτι τα νέα παιδιά στο χώρο επιλέγουν την κατάρτιση και την πιστοποίηση, κάτι που μόνο καλό μπορεί να κάνει στο χώρο του τένις τόσο άμεσα, όσο και μελλοντικά" αναφέρει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της GPTCA, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Προπονητών Τένις στην Ελλάδα, Χάρης Κρυσταλλόγιαννης.

Και συνεχίζει: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέδραμαν στην άρτια διοργάνωση του σεμιναρίου. Ειδικότερα, θέλω να ευχαριστήσω τους ομιλητές που μας εμπιστεύτηκαν και, είτε δια ζώσης, είτε με video call, μεταλαμπάδευσαν τις γνώσεις τους στους νέους συναδέλφους. Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, το Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Μιχάλη Κουμεντάκο που στήριξαν την διοργάνωση η οποία προβάλλει το Δήμο διεθνώς.

Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω την ΕΦΟΑ και την ΙΑ Ένωση Τένις που έθεσαν την εκδήλωση υπό την αιγίδα τους, αλλά και το tennisnews.gr και την COSMOTE TV καθώς και όλα τα μέσα ενημέρωσης που προέβαλαν το event, καθώς και το Brand On Court Tennis Agency. Σίγουρα η φετινή διοργάνωση μας δίνει δύναμη για το εγγύς μέλλον, ώστε να διοργανώσουμε ως GPTCA και άλλα αντίστοιχου επιπέδου σεμινάρια, με στόχο την ολοένα και μεγαλύτερη βελτίωση των γνώσεων των προπονητών μας και την πιστοποίηση ακόμη περισσότερων. Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται το Σεπτέμβριο κάτι που η τενιστική κοινότητα στη χώρα μας έχει ανάγκη!"

Απόσπασμα από το course του Toni Nadal:

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots