ATP
3ος τίτλος στο Ίστμπουρν για τον Fritz (vid)

 
3ος τίτλος στο Ίστμπουρν για τον Fritz (vid)
tn team Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - 19:20

O Taylor Fritz αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Ίστμπουρν για 3η φορά στην καριέρα του, ολοκληρώνοντας το τουρνουά χωρίς να δεχτεί ούτε ένα break.

Ο Fritz επιβλήθηκε στον σημερινό τελικό του Eastbourne International του Max Purcell με 6-4, 6-3 και επέστρεψε στον "θρόνο" του στο Ίστμπουρν, όπου είχε αναδειχθεί πρωταθλητής το 2019 και το 2022.

Ο Fritz δεν επέτρεψε ούτε μια φορά στον Purcell να φτάσει σε break point και "έσπασε" μια φορά σε κάθε σετ το σερβίς του Αυστραλού, για να φτάσει στη νίκη σε 70 μόλις λεπτά.

O 26χρονος Αμερικανός, δεν έχασε ούτε μια φορά το σερβίς του σε όλο το τουρνουά, κερδίζοντας τους Thiago Wild, Juncheong Shang και Aleksandar Vukic πριν από τον τελικό.

Ο Fritz κατέκτησε τον 8ο τίτλο της καριέρας του (8-6 σε τελικούς), 2ο στη φετινή σεζόν μετά το Delray Beach. Στο γρασίδι ήταν ο 3ος τίτλος του (3-0 σε τελικούς), μετά τους άλλους 2 που κέρδισε στο ίδιο τουρνουά.

Για τον Purcell, που θα κερδίσει 26 θέσεις και θα βρεθεί στο Νο.68 του κόσμου τη Δευτέρα, αυτή ήταν η πρώτη του συμμετοχή σε τελικό στο ATP Tour.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots