ATP
Ξεκίνησε την υπεράσπιση στο Queen's o Alcaraz (vids)

 
Ξεκίνησε την υπεράσπιση στο Queen's o Alcaraz (vids)
tn team Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 - 18:27

Με μια καλή εμφάνιση συνδύασε την επιστροφή του στο γρασίδι και στο Queen's του Λονδίνου ο Carlos Alcaraz, ο οποίος επιβλήθηκε του Francisco Cerundolo με 2-0 σετ και έκανε το πρώτο βήμα για την υπεράσπιση του τίτλου του.

Ο Alcaraz σημείωσε τη 13η διαδοχική νίκη του στο γρασίδι, επικρατώντας στην πρεμιέρα του στο Queen's Championships του Cerundolo με 6-1, 7-5.

Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς ο 21χρονος Ισπανός, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος προηγήθηκε με 5-0 στα πρώτα λεπτά του αγώνα και ολοκλήρωσε στα 7 games το 1ο σετ - έχοντας set points και για το 6-0.

Στο 2ο σετ ο Cerundolo έκανε πρώτος το break και προηγήθηκε με 3-0, για να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι και το 5-2. Στο πιο κρίσιμο σημείο πάτησε το γκάζι ο Alcaraz, που απέφυγε με εντυπωσιακό τρόπο το 3ο σετ, αφού κέρδισε 5 games στη σειρά και από το 2-5 έφτασε στο 7-5!

Μάλιστα στο 10ο game, όταν είχε το σερβίς αλλά ήταν ακόμα πίσω με 4-5, χρειάστηκε να σώσει και 3 set points του Αργεντινού, για να παραμείνει στο σετ και τελικά να το ανατρέψει.

Στον 2ο γύρο του Queen's o Alcaraz θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Mariano Navone και Jack Draper. O Draper θυμίζουμε πως προέρχεται από μια μεγάλη εβδομάδα στην Στουτγκάρδη, όπου κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots