Sabalenka: "Δεν είμαι 100% έτοιμη"

 
Sabalenka: "Δεν είμαι 100% έτοιμη"
© AELTC
tn team Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 - 10:25

Η Aryna Sabalenka αποκάλυψε πως ακόμα δε νιώθει 100% έτοιμη να αγωνιστεί και δεν φάνηκε σίγουρα για την παρουσία της στο Wimbledon.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα, είναι ένα απίθανο μέρος. Αυτό που μου συνέβη στο Roland Garros ήταν πολύ σκληρό, υπέφερα αρκετά. Μετά χρειάστηκα 5-6 μέρες για να αναρρώσω και έπαιρνα φάρμακα για να βοηθήσω το στομάχι μου", εξήγησε η Sabalenka, η οποία αντιμετώπισε προβλήματα με το στομάχι της στο Roland Garros και αποκάλυψε ότι ακόμα δεν είναι στο 100% της.

"Δεν είμαι ακόμα εντελώς καλά σωματικά. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μπορέσω να παίξω εδώ, αλλά δεν είμαι 100% έτοιμη. Είναι πολύ απογοητευτικό. Ποτέ δεν πέρασα μεγάλο τραυματισμό, αλλά ο τελευταίος μήνας ήταν πολύ δύσκολος, είχα πολλές ενοχλήσεις. Είναι παράλληλα και μια πνευματική μάχη, πρέπει να βλέπεις τη θετική πλευρά."

Παρότι πρόκειται πάντως για το Wimbledon, η Sabalenka είπε και ότι δεν θα διστάσει να αποσύρει τη συμμετοχή της αν χρειαστεί, προκειμένου να μην επιδεινώσει την κατάστασή της για το υπόλοιπο της σεζόν.

"Πρέπει να καταλάβω τι μου συμβαίνει αυτή τη στιγμή, γιατί αν δεν το κάνω, θα μπορούσα να επιδεινώσω την κατάστασή μου. Δεν θέλω να θέσω σε κίνδυνο το υπόλοιπο της σεζόν. Ως ανταγωνιστές, δεν τα παρατάμε εύκολα. Την περασμένη εδβομάδα δοκιμάσαμε πολλά διαφορετικά πράγματα και ακόμα έχω μιαμιση μέρα", κατέληξε η Λευκορωσίδα τενίστρια, Νο.3 στον κόσμο.

Αν όλα πάνε καλά, η Sabalenka θα κάνει την πρεμιέρα της στο Wimbledon τη Δευτέρα το απόγευμα, αντιμετωπίζοντας την Αμερικανίδα Emina Bektas.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots