Πιστός στο ραντεβού του με το Wimbledon o Πέτρος Μπίρης

 
Πιστός στο ραντεβού του με το Wimbledon o Πέτρος Μπίρης
tn team Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - 18:49

Ο "Racket Specialist" Πέτρος Μπίρης κατέφθασε στο Λονδίνο, καθώς θα είναι στην επίσημη stringing team του Wimbledon για 27η συνεχόμενη χρονιά!

Ο πολύπειρος Έλληνας stringer θα λάβει μέρος για 27η διαδοχική χρονιά στο ιστορικότερο τουρνουά τένις του κόσμου, το Wimbledon.

Από σήμερα 29 Ιουνίου, έως και την Πέμπτη 11 Ιουλίου θα είναι στο All England Club ο διεθνούς φήμης Βολιώτης stringer, Πέτρος Μπίρης, ο οποίος εκπροσωπεί τη RacketSpecialist.com στην Ελλάδα και στα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου.

Για του λόγου το αληθές, αυτό θα είναι το 41ο Grand Slam στο οποίο θα λάβει μέρος. Τον προηγούμενο μήνα συμμετείχε για 13η φορά στο Roland Garros, ενώ έχει "πλέξει" και για το US Open.

Ο Πέτρος Μπίρης (και το εργαστήριό του), είναι διαπιστευμένος από την USRSA και ERSA ενώ είναι ο μοναδικός Έλληνας κάτοχος του τίτλου Master Pro Tour Stringer, διάκρισης που έχει απονεμηθεί σε μόλις 16 τεχνικούς ρακετών μέχρι σήμερα.

Πρόσφατα, εκτός από το Roland Garros, συμμετείχε και στο Mutua Madrid Open στη Μαδρίτη για πρώτη φορά, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό του, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 60 κορυφαία τενιστικά event.

Οι υπηρεσίες του εργαστηρίου θα λειτουργούν κανονικά στο διάστημα της παρουσίας του στο Wimbledon και μπορείτε να επικοινωνείτε κανονικά μαζί μας για το service της ρακέτας σας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots