Wimbledon: Η κλήρωση των αδερφών Τσιτσιπά στο διπλό

 
Wimbledon: Η κλήρωση των αδερφών Τσιτσιπά στο διπλό
tn team Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 18:39

Έμαθαν τους αντιπάλους τους στο Wimbledon οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα έχουν από τον 1ο γύρο μια δύσκολη αποστολή.

Οι αδερφοί Τσιτσιπά, οι οποίοι τον προηγούμενο μήνα έκαναν την καλύτερη πορεία τους σε Grand Slam, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του Roland Garros, θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τους Αργεντινούς Maximo Gonzalez και Andres Molteni, Νο.11 στο ταμπλό.

Αν καταφέρουν και περάσουν στον 2ο γύρο, θα αντιμετωπίσουν εκεί είτε τους Tomas Machac και Zhizhen Zhang, είτε τους Ariel Behar και Adam Pavlasek, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνονται με ακόμα μια πολύ δυνατή ομάδα, αυτή των Wesley Koolhof και Nikola Mektic, Νο.7 στο ταμπλό.

Αυτή θα είναι η 3η φορά που θα αγωνιστούν στο Wimbledon Πέτρος και Στέφανος, που είχαν παίξει μαζί στο Λονδίνο το 2021 και το 2023, χωρίς ωστόσο να περάσουν από τον 1ο γύρο.

Στο Boodles πάντως αυτή την εβδομάδα κέρδισαν το δυνατό φιλικό που έδωσαν με τους Marcus Willis και John-Patrick Smith, δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση και προετοιμασμένοι να παίξουν και σ' αυτή την επιφάνεια.

Αναλυτικά η κλήρωση του διπλού του Wimbledon

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots