Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Wimbledon

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Wimbledon
© AELTC
tn team Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 12:19

Στο ίδιο τέταρτο με την Aryna Sabalenka και στο ίδιο μισό με την Coco Gauff κληρώθηκε η Μαρία Σάκκαρη στο Wimbledon. Δείτε αναλυτικά το ταμπλό.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία ψάχνει την πρώτη της νίκη στο γρασίδι μετά από παραπάνω από έναν χρόνο, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της στο Wimbledon την Αμερικανίδα qualifier McCartney Kessler, Νο.118 στον κόσμο, που πέτυχε 3 νίκες στα προκριματικά για να μπει στο τουρνουά και θα είναι μια επικίνδυνη αντίπαλος.

Αν προκριθεί στον 2ο γύρο, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο μια εκ των Arantxa Rus και Yue Yuan, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με την Ekaterina Alexandrova, No.22 στο ταμπλό.

Στον 4ο γύρο, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με τη φιναλίστ του Australian Open, Qinwen Zheng, ενώ στα προημιτελικά με την πρωταθλήτρια του Australian Open και Νο.3 του κόσμου, Aryna Sabalenka.

Σάκκαρη και Sabalenka βρίσκονται στο ίδιο μισό με την Coco Gauff, Νο.2 στον κόσμο, ενώ στην άλλη μεριά του ταμπλό είναι η Iga Swiatek και η Elena Rybakina, με τις οποίες μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό.

Πιθανά ζευγάρια 4ου γύρου:

[1] Swiatek - Ostapenko [13]
[11] Collins - Vondrousova [6]
[4] Rybakina - Samsonova [15]
[10] Jabeur - Pegula [5]
[8] Zheng - Sakkari [9]
[14] Kasatkina - Sabalenka [3]
[7] Paolini - Keys [12]
[16] Azarenka - Gauff [2]

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Swiatek - Vondrousova [6]
[4] Rybakina - Pegula [5]
[8] Zheng - Sabalenka [3]
[7] Paolini - Gauff [2]

Αναλυτικά η κλήρωση:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots