ATP
Djokovic: Φιλική νίκη "χωρίς ενοχλήσεις" επί του Medvedev (vid)

 
Djokovic: Φιλική νίκη "χωρίς ενοχλήσεις" επί του Medvedev (vid)
tn team Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - 8:57

O Novak Djokovic κέρδισε τον Daniil Medvedev σε αγώνα επίδειξης στο Λονδίνο και όπως είπε δεν ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Djokovic δήλωσε πριν μερικές μέρες πως θα αγωνιστεί στο Wimbledon μόνο αν νιώθει ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, αλλά απ' ότι φαίνεται αυτό δεν θα είναι πρόβλημα.

Ο 37χρονος Σέρβος, ο οποίος προπονείται από την Κυριακή στο Λονδίνο και εντείνει σταδιακά τους ρυθμούς, έπαιξε και έναν φιλικό αγώνα με τον Medvedev στο Hurlingham για το Giorgio Armani Tennis Classic, επικρατώντας με 6-3, 6-4.

Πιο σημαντικό από το τελικό αποτέλεσμα, ήταν ότι δήλωσε "pain-free" μετά τον αγώνα: "Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το διασκέδασα πολύ σήμερα. Μπορώ να σας πω ότι δεν είχα ενοχλήσεις και αυτό είναι το καλύτερο τένις. Δεν πονούσα καθόλου και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ, απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου", είπε συγκεκριμένα ο Djokovic.

Και πρόσθεσε: "Έπαιξα 2 σετ στις προπονήσεις, αλλά ήθελα να τεστάρω τον εαυτό μου. Το τεστ ήταν πετυχημένο και προφανώς χαίρομαι γι' αυτό. Ήταν 3 έντονες εβδομάδες μετά την εγχείρηση, πέρασα πολλές ώρες κάνοντας αποθεραπεία. Ήθελα πολύ να είμαι στο Λονδίνο. Νομίζω είναι εδώ και ο χειρουργός μου, ο οποίος είναι σίγουρα ο MVP των τελευταίων τριών εβδομάδων."

Ο Djokovic μίλησε και για την είδηση που κυκλοφόρησε, πως συμβουλεύτηκε και τον Taylor Fritz για να αντιμετωπίσει την κατάστασή του, καθώς ο Αμερικανός είχε έναν παρόμοιο τραυματισμό 3 χρόνια πριν και ανάρρωσε εγκαίρως για το Wimbledon.

"Τον ρώτησα ναι, ρώτησα πολλούς αθλητές. Ρώτησα τον Wawrinka, την Lindsey Vonn, τον Zlatan Ibrahimovic και όλοι τους ήταν πολύ ευγενικοί και μοιράστηκαν μαζί μου τις εμπειρίες τους. Μου έδωσαν και τα τηλέφωνα ανθρώπων που μπορούσαν να με βοηθήσουν."

Για τον Djokovic ρωτήθηκε και ο Medvedev, ο οποίος δεν πρόσεξε κανέναν περιορισμό, αλλά παρέμεινε επιφυλακτικός: "Φαίνεται να είναι καλά. Δεν ξέρω βέβαια πως θα αντιδράσει μέσα στους αγώνες, γιατί ποτέ δεν είναι εύκολος ένας best-of-five αγώνας για το γόνατο. Φαίνεται όμως να κινείται καλά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots