Εκτός τελικού στην Κέρκυρα ο Μεσσής

 
Εκτός τελικού στην Κέρκυρα ο Μεσσής
© tennisnews.gr
tn team Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - 20:01

Ο Ανδρέας Μεσσής "λύγισε" μετά από μια μεγάλη μάχη με τον Τσέχο Jakub Vrtilka και έμεινε εκτός τελικού στην J60 διοργάνωση της ITF στην Κέρκυρα. Φιναλίστ στα διπλά οι Οδυσσέας Γελαδάρης και Γιώργος Μίταλας στα αγόρια και η Αθηνά Γρηγοριάδου στα κορίτσια.

Ο Μεσσής αντιμετώπισε σήμερα τον Τσέχο Vrtilka για την ημιτελική φάση του Theodoros Kalantzis Cup στην Κέρκυρα, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 1-6, 6-3.

Ο Μεσσής, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε τον τίτλο στο J60 της Πρέβεζας, είχε μια ακόμα καλή εβδομάδα και έφτασε συνολικά τις 8 συνεχόμενες νίκες.

Στον 1ο γύρο της Κέρκυρας είχε κερδίσει τον Ισραηλινό Pol Shifer με 6-4, 6-3, στον 2ο γύρο απέκλεισε τον Ελληνοαυστραλό Evan Βασιλειάδη με 7-5, 6-1 και στα προημιτελικά τον Ιρλανδό James O'Sullivan με 1-6, 6-2, 6-4.

Σήμερα ολοκληρώθηκαν τα διπλά στην Κέρκυρα, όπου είχαμε ελληνική εκπροσώπηση και στους δυο τελικούς.

Στον τελικό του διπλού αγοριών, αγωνίστηκαν οι Οδυσσέας Γελαδάρης και Γιώργος Μίταλας, οι οποίοι ηττήθηκαν από τους Βρετανούς Harry Abel και Joseph Mazingham, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-2, 7-5.

Στον τελικό του διπλού κοριτσιών έπαιξε η Αθηνά Γρηγοριάδου, μαζί με την Κινέζα Moran Jin, ωστόσο ηττήθηκαν από τις Σλοβάκες Nikola Farkasova και Nikol Sevald με 6-4, 7-5.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots