1ος ITF τίτλος για την Ουσταμπασίδου

 
1ος ITF τίτλος για την Ουσταμπασίδου
tn team Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 15:30

Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου κατέκτησε τον 1ο της τίτλο σε ITF διοργάνωση, στο διπλό του J30 τουρνουά του Tsakhadzor στην Αρμενία, μαζί με την Πολωνή Oliwia Sybicka

Ιδανικά ξεκίνησε η εμπειρία της Κατερίνας Ουσταμπασίδου με το πρόγραμμα της ITF, Grand Slam Player Development, μέσα από το οποίο της δίνεται η δυνατότητα να ταξιδέψει στην Αρμενία με μια ομάδα νέων ταλαντούχων παικτών και να αγωνιστεί σε μερικά τουρνουά της ITF, συμμετέχοντας παράλληλα και σε προπονητικά camps.

Στο πρώτο της από αυτά τα τουρνουά, το 30άρι του Tsakhadzor, ολοκλήρωσε χθες μια πολύ καλή πορεία στο μονό, φτάνοντας ως τα ημιτελικά, όπου υπέστη την ήττα από τη συμπαίκτριά της στο διπλό, Oliwia Sybicka, με 6-7 (2), 6-3, 6-2, έπειτα από μεγάλη μάχη.

Θυμίζουμε πως στα προηγούμενα παιχνίδια της στην εβδομάδα, η Ουσταμπασίδου είχε κερδίσει την Darya Ivanova με 6-2, 6-1, την Hila Buhadana με 6-0, 6-0, καθώς και την Alisa Terentyeva, No.4 στο ταμπλό και μια παίκτρια που έχει κερδίσει ITF τίτλο φέτος, με 6-2, 7-6 (5).

Στο διπλό η Ουσταμπασίδου και η Sybicka κέρδισαν στον τελικό τις Eva Gumenyuk και Diana Kaibara και κατέκτησαν τον τίτλο.

Ήταν ο 1ος τίτλος για τη 15χρονη αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, Νο.1 στα 16άρια στην Ελλάδα, που θα παίξει και στο τουρνουά της επόμενης εβδομάδας του Tsakhadzor, επίσης κατηγορίας J30.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots