Στα ημιτελικά της Κέρκυρας ο Μεσσής

 
Στα ημιτελικά της Κέρκυρας ο Μεσσής
© tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 23:31

Ο Ανδρέας Μεσσής προκρίθηκε στα ημιτελικά της J60 διοργάνωσης της ITF στην Κέρκυρα και συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο. Στους τελικούς στα διπλά προκρίθηκαν οι Οδυσσέας Γελαδάρης και Γιώργος Μίταλας στα αγόρια και η Αθηνά Γρηγοριάδου στα κορίτσια.

Συνεχίζει να κινείται σε τροχιά τίτλου στο Theodoros Kalantzis Cup της Κέρκυρας ο Ανδρέας Μεσσής, ο οποίος απέκλεισε σήμερα τον Ιρλανδό James O'Sullivan με 1-6, 6-2, 6-4 και μπήκε στην ημιτελική φάση του τουρνουά.

Ο Μεσσής, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.348 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, ήταν ο μόνος Έλληνας που αγωνίστηκε στα προημιτελικά των μονών σήμερα και συνεχίζει να διεκδικεί έναν τίτλο στο μονό για τα ελληνικά χρώματα. Ήταν και ο πρωταθλητής στην Πρέβεζα την προηγούμενη εβδομάδα, επομένως διεκδικεί τον 2ο συνεχόμενο τίτλο του, 3ο στη χρονιά και 5ο συνολικά στην καριέρα του στο circuit της ITF στα μονά.

Στα διπλά, μετά από έναν συναρπαστικό ημιτελικό, οι Γελαδάρης και Μίταλας κέρδισαν τους Marco Bavaro και Constantin Neubauer ε 6-2, 3-6, 11-9 και προκρίθηκαν στον τελικό.

Εκεί θα διεκδικήσουν τον τίτλο απέναντι στους Βρετανούς Harry Abel και Joseph Mazingham, Νο.2 στο ταμπλό, που έβγαλαν εκτός τους Άγγελο Αυγέρη και Στέφανο Πουρναρόπουλο, με 3-6, 6-3, 10-7. 

Στο διπλό των κοριτσιών, στον τελικό προκρίθηκε η Αθηνά Γρηγοριάδου, η οποία μαζί με την Κινέζα συμπαίκτριά της, Moran Jin, κέρδισαν την Ελένη Χατζηαβραάμ και την Ουκρανή Masha Lazarenko με 6-4, 6-4. Στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τις Σλοβάκες Nikola Farkasova και Nikol Sevald.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots