Πρωταθλήτριες οι αδερφές Παναγιωτίδου στην Πρέβεζα (pics)

 
Πρωταθλήτριες οι αδερφές Παναγιωτίδου στην Πρέβεζα (pics)
tn team Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 21:08

Η Λυδία και η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό της ITF διοργάνωσης της Πρέβεζας. Στον τελικό των μονών προκρίθηκαν οι Λυδία Παναγιωτίδου, Στέφανος Πουρναρόπουλος και Ανδρέας Μεσσής.

Η Λυδία και η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου επικράτησαν στον σημερινό τελικό του J60 τουρνουά της Πρέβεζας των κορυφαίων του ταμπλό, της Βρετανίδας Tegan Bush και της Ισραηλινής May Fadida, με 7-5, 6-3.

Αυτός ήταν ο 4ος τίτλος που κερδίζουν μαζί στα διπλά σε ITF τουρνουά οι αδερφές Παναγιωτίδου, 1ος στην κατηγορία J60. Για την Αλεξάνδρα ήταν ο 7ος τίτλος συνολικά σε ITF, 4ος στη χρονιά, ενώ για τη Λυδία ο 4ος συνολικά, 1ος στην κατηγορία J60 και ο σημαντικότερος στην καριέρα της.

Αύριο η μόλις 14χρονη Λυδία θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και τον 1ο τίτλο της στα μονά σε ITF τουρνουά, καθώς κέρδισε και την Nehir Dogan από την Τουρκία, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.756 στον κόσμο στα juniors, με 6-1, 6-3.

Προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της Πρέβεζας, χωρίς μάλιστα να έχει χάσει ακόμα σετ, σε 4 αναμετρήσεις. Αύριο θα αντιμετωπίσει για τον τίτλο την Ουκρανή Masha Lazarenko, που απέκλεισε σήμερα την κορυφαία του ταμπλό και Νο.419 στον κόσμο, Tegan Bush.

Στα αγόρια ο τίτλος θα έχει ελληνικό χρώμα στα μονά, αφού στον τελικό προκρίθηκαν οι Στέφανος Πουρναρόπουλος και Ανδρέας Μεσσής.

Ο Πουρναρόπουλος σημείωσε πολύ μεγάλη νίκη επί του Βρετανού Louis Hull, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.391 στον κόσμο στα 18άρια, με 6-3, 6-2. Ο Μεσσής, Νο.2 στο ταμπλό, κέρδισε στον άλλον ημιτελικό μετά από μάχη τον Οδυσσέα Γελαδάρη με 7-6 (2), 5-7, 6-2.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots