Αναχώρησε για το Summer Cups η Εθνική κοριτσιών U14

 
Αναχώρησε για το Summer Cups η Εθνική κοριτσιών U14
tn team Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 13:30

Η Εθνική μας ομάδα των κοριτσιών κάτω των 14 αναχώρησε για το Καμπούρ της Γαλλίας, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση για τους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Summer Cups.

Στο προκριματικό τουρνουά του Καμπούρ, τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν οι τρεις κορυφαίες Ελληνίδες στην κατάταξη της Tennis Europe στα 14άρια: Λυδία Παναγιωτίδου (Νο.36), Κωνσταντίνα Βολονάκη (Νο.165) και Χαρά Ζήνα (Νο.232).

Team captain και ομοσπονδιακός προπονητής, είναι ο κ. Μιχάλης Αδαλόγλου.

Η Ελλάδα θα συμμετέχει στο προκριματικό τουρνουά της Ζώνης Β' των προκριματικών του European Summer Cups U14, μαζί με τη διοργανώτρια Γαλλία, την Αυστρία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Λετονία, το Βέλγιο, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και τη Μάλτα.

Είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά, στο οποίο αγωνίζονται δυο παίκτριες από το Top 10 της κατάταξης, η Νο.4 στην Ευρώπη Marina Markina από τη Λετονία, καθώς και η Αυστριακή Lea Haider-Maurer, No.10 στην Ευρώπη.

Οι αγώνες ξεκινούν την Κυριακή και οι 2 καλύτερες ομάδες από τις 9 θα πάρουν την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα 14άρια, που θα γίνει το τριήμερο 5-7 Ιουλίου στο Λοάνο της Ιταλίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots