Με νέα μεγάλη νίκη μπήκε τελικό η Βολονάκη

 
Με νέα μεγάλη νίκη μπήκε τελικό η Βολονάκη
tn team Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 - 17:31

Η Κωνσταντίνα Βολονάκη έκανε και δεύτερη συνεχόμενη πολύ μεγάλη νίκη στο Montreux της Ελβετίας, ενάντια στο Νο.139 της Ευρώπης, Justine Fuchs, για να μπει στον τελικό του Montreux International, όπου έφτασε ένα σετ μακριά από τον τίτλο.

Μια μέρα μετά τη μεγάλη ανατροπή που έκανε επί της Ουκρανής Irma Chukhlich, Nο.3 στο ταμπλό και Νο.151 στην Ευρώπη στα 14άρια, με 4-6, 7-5, 6-3, η Κωνσταντίνα Βολονάκη σημείωσε μια ακόμα μεγάλη νίκη, με το εμφατικό 6-0, 6-1 επί της Γαλλίδας Justine Fuchs, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.139 στην Ευρώπη.

Η νίκη αυτή έστειλε την Ελληνίδα τενίστρια του Ο.Α. Αττικής, που βρίσκεται στο Νο.227 της Ευρώπης στα 14άρια, στον τελικό του Montreux International U14, της διοργάνωσης της 2ης κατηγορίας της Tennis Europe στα 14άρια, που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήεπεδα του Montreux Tennis Club, στην ομώνυμη πόλη της Ελβετίας.

Στον τελικό, που έγινε επίσης σήμερα αφού το πρόγραμμα είχε πάει πίσω λόγω των βροχών, η Βολονάκη προηγήθηκε με σετ και έφτασε πολύ κοντά στον σημαντικότερο τίτλο της σε διεθνές επίπεδο, ωστόσο τελικά η Agathe Dayer από την Ελβετία, Νο.5 στο ταμπλό, είχε περισσότερες δυνάμεις στο τέλος και επικράτησε με 3-6, 6-0, 6-3.

Ήταν μια εξαιρετική εβδομάδα για την Κωνσταντίνα, που πέτυχε 4 νίκες στο μονό για να πάρει τη 2η θέση, ενώ και στο διπλό, όπου έπαιξε μαζί με την Chukhlich, είχε καλή πορεία, φτάνοντας έως τα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots