Αναχώρησε για το Summer Cups η Εθνική αγοριών U14

 
Αναχώρησε για το Summer Cups η Εθνική αγοριών U14
tn team Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 - 17:57

Αναχώρησε για τη Σουτσεάβα της Ρουμανίας η Εθνική μας ομάδα των αγοριών U14, που θα συμμετέχει στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Summer Cups της Tennis Europe.

Στο τουρνουά της Ζώνης Β' των προκριματικών του European Summer Cups θα λάβει μέρος η Εθνική μας ομάδα, στη Σουτσεάβα της Ρουμανίας, το τριήμερο 30 Ιουνίου με 2 Ιουλίου.

Η ομάδα μας, με captain τον κ. Νίκο Αλεξίου, απαρτίζεται από τους τρεις κορυφαίους της χώρας μας στην κατάταξη της Tennis Europe στα 14άρια: τον Ραφαήλ Παγώνη (Νο.33), τον Αλέξανδρο Αυγέρη (Νο.80) και τον Γιάννη Μοτσάκο (Νο.254).

Στο ίδιο τουρνουά, θα αγωνιστούν η γηπεδούχος και πολύ δυνατή ομάδα της Ρουμανίας (έχει το Νο.4 της Ευρώπης), η επίσης πολύ ισχυρή Φινλανδία (το Νο.7 και το Νο.20 της Ευρώπης), η Σερβία (έχει το Νο.18 της Ευρώπης), οι πάντα υπολογίσιμες Ιταλία, Σουηδία και Ουκρανία, καθώς και το Μαυροβούνιο.

Από τις 8 ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά, οι 2 καλύτερες θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα γίνει το τριήμερο 5-7 Ιουλίου στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots