8ος συνεχόμενος τελικός για τον Παγώνη

 
8ος συνεχόμενος τελικός για τον Παγώνη
tn team Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 - 18:19

Μια νίκη μακριά από τον 3ο διαδοχικό τίτλο του είναι ο Ραφαήλ Παγώνης, ο οποίος για 8ο διαδοχικό τουρνουά της Tennis Europe προκρίθηκε στον τελικό!

Στον 8ο συνεχόμενο τελικό σε διοργάνωση της Tennis Europe προκρίθηκε ο Ραφαήλ Παγώνης, ο οποίος κέρδισε και τον Ολλανδό Mats Jutte σήμερα, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-3, 6-4, για να μπει στον τελικό του Approach TE 14, τουρνουά της 3ης κατηγορίας στα 14άρια της Tennis Europe στο Borne της Ολλανδίας.

Ο Παγώνης, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό, συνεχίζει χωρίς χαμένο σετ στη χωμάτινη διοργάνωση της Ολλανδίας και αύριο θα αντιμετωπίσει για τον τίτλο έναν άλλον Ολλανδό, το Νο.2 του ταμπλό και Νο.38 στα 14άρια στην Ευρώπη, Joris Van Linde.

Διεκδικεί τον 3ο συνεχόμενο τίτλο του μετά το Μάριμπορ και την Πάφο και τον 6ο τίτλο του στη σεζόν, αλλά και στις 7 τελευταίες διοργανώσεις που έχει λάβει μέρος στα μονά! Επιπλέον έχει κερδίσει και 2 τίτλους στα διπλά φέτος.

Σε 9 τουρνουά Tennis Europe έχει αγωνιστεί φέτος ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, ο οποίος μόνο σε ένα δεν είχε προκριθεί στον τελικό, που ήταν το πολύ δυνατό Les Petits As και ήταν στις αρχές της χρονιάς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots