Μεγάλη νίκη για τη Βολονάκη στο Montreux της Ελβετίας

 
Μεγάλη νίκη για τη Βολονάκη στο Montreux της Ελβετίας
tn team Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 18:05

Η Κωνσταντίνα Βολονάκη συνεχίζει τη σπουδαία πορεία της στο διεθνές τουρνουά Montreux International TE U14 στην Ελβετία, όπου απέκλεισε σήμερα τη Νο.3 στο ταμπλό, Irma Chukhlich, και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Η Βολονάκη έφτασε σε μια σπουδαία επικράτηση μετά από ανατροπή απέναντι στην Ουκρανή παίκτρια, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.151 στην Ευρώπη στα 14άρια, με 4-6, 7-5, 6-3.

Το παιχνίδι είχε διακοπεί χθες από τη βροχή στο 4-6, 1-1 και συνεχίστηκε σήμερα, με τη Βολονάκη να κερδίζει δυο συνεχόμενα σετ και να φτάνει στη μεγάλη πρόκριση για τις "4" καλύτερες του χωμάτινου τουρνουά 2ης κατηγορίας στα 14άρια της Tennis Europe.

Ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη για τη Βολονάκη στο τουρνουά του Montreux, όπου δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα μέχρι αυτό το ματς, επικρατώντας στον 1ο γύρο της Ελβετίδας Carla Emily Jaeggi με 6-2, 6-3 και στον 2ο γύρο μιας ακόμη Ελβετίδας, της Sofia Gajdosikova, με 6-1, 6-1.

Αύριο η Βολονάκη θα δώσει ένα ακόμα μεγάλο ματς, απέναντι στη Γαλλίδα Justine Fuchs, No.2 στο ταμπλό και Νο.139 στην Ευρώπη στα 14άρια. Η αθλήτρια του Ο.Α. Αττικής, είναι στο Νο.7 του ταμπλό και στο Νο.227 της Ευρώπης στα 14άρια.

Η Βολονάκη έπαιξε και στο διπλό, με συμπαίκτρια την Chukhlich, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά. Οι δυο αθλήτριες κέρδισαν δυο ελβετικά δίδυμα, τις Luzie Francke και Noelia Jenny στον 1ο γύρο με 6-4, 6-7, 10-4 και τις Sofia Gajdosikova και Petra Ivankovic στα προημιτελικά με 6-1, 6-2. Στα ημιτελικά ηττήθηκαν από τις επίσης Ελβετίδες Agathe Dayer και Kim Kriesi, οι οποίες κατέκτησαν και τον τίτλο σήμερα, με 6-2, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots